phishing

BEB’den Emirdağ’a 700 Yardım Kolisi

BEB’den Emirdağ’a 700 Yardım Kolisi

BEB’den Emirdağ’a 700 Yardım Kolisi
28 Nisan 2020 - 19:12

 
BEB (Belçika Emirdağlılar Birliği) Ramazan ayı için erzak yardımı kampanyası başlatmıştı, duyarlı vatandaşlarla kampanyayı tamamladı ve Emirdağ Belediyesi koordinesinde yardımların dağıtılması için yardımları ulaştırdı.
 
Son bir ayda dünyada oluşan salgın hastalıkla mücadelenin devam ettiği şu günlerde, BEB (Belçika Emirdağlılar Birliği) Ramazan ayı için 700 gıda paketi yaparak, memleketindeki ihtiyaç sahiplerine gönderdi.
 
BEB (Belçika Emirdağlılar Birliği) Başkanı Osman Mızrak "Dünya büyük bir salgın belası uğraşırken, mübarek ramazan ayı içerisinde yardıma ihtiyacı olanları düşündük. Daha önceki yıllarda yaptığımız ramazan ayı yardımlarından sayı olarak daha fazla yaptık. Çünkü dünyada bugünler zor geçmeye başladı. Bu yıl gurbetçilerimizin çok sayıda bu aylarda Emirdağ'a giderek ramazan ayını orada geçirerek, oradaki yardıma ihtiyacı olanlara çok büyük katkı yapıyorlardı. Bu dönem hem kendileri açısından hem de orada olanlar açısından çok iyi oluyordu. Bu dönem içerisinde ekonomik olarak herkes çok etkilendi. Bu arada memleketimiz daha çok etkilendi. Bu ramazanda daha detaylı ve daha iyi yardım elini Belçika'dan uzatmak istedik. Bu yıl ramazanda memleketimize gidemesek de memleketteki hemşerilerimizin yanında olduğumuzu bu kampanya ile göstermek istedik. Sayı olarak fazla yaptık ki, bu yıl yardımların çok çok önemli olduğunu bizler burada hissettik. BEB olarak, kampanyayı canı gönülden destekleyen yardım eden, çalışan, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin".
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum