phishing

 BBP'li Çağlar : Partiler Hazine Yardımlarını bağışlasınlar

 BBP'li Çağlar : Partiler Hazine Yardımlarını bağışlasınlar

 BBP'li Çağlar : Partiler Hazine Yardımlarını bağışlasınlar
02 Nisan 2020 - 13:06 - Güncelleme: 02 Nisan 2020 - 21:01

 
Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar Gündeme dair Yazılı bir açıklama yaptı.
Çağlar: Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan salgın virüs nedeniyle vefat eden vatandaşlarımıza Allah(c.c.)’tan rahmet diliyorum.Hastalıkla mücadele eden hastalarımıza acil şifalar diliyorum.
  Virüsün yayılmaması için olağan üstü bir çaba sarf eden başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm idari ve mülki amir ve memurlarımıza, polisimiz,jandarmamız,belediye başkanlarımız ve muhtarlarımıza kadar isimsiz kahramanlarımıza teşekkür ediyorum.
 Bu kapsamda Virüsün hem manevi hem de maddi zararlarını hafifletmek adına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu  ‘’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ temalı yardım kampanyasını camiamız adına destekliyoruz.
   Bu kampanyaya yıllardır milletin sırtından servetlerine servet katan Bankaların,özel kuruluşların,Büyük Sermayeli iş adamlarının öncülük etmesini elzem olarak görüyoruz.
    Mecliste grubu bulunan 5 siyasi partiler bu sene verilecek olan 420 milyon Türk Lirası Hazine yardımını  Milli Dayanışma Kampanyasına aktarsınlar.
   Ak parti 182 milyon TL, CHP 97 Milyon TL, HDP (PKK) 50 Milyon TL,MHP  47 Milyon TL, İyi Parti 42 Milyon TL Seçim Yardımı alacaklar.
  Malum 27 yıldır hazineden beş kuruş almadan ayakta duran partiler  var. Bakınız Büyük Birlik Partisi. İsterlerse, onlara da bu işi nasıl başardığımızı anlatabiliriz. Bu konuda herkesi samimiyetle mücadeleye davet ediyoruz.”
  YARDIMLAR VE KREDİLER ORTA KESİME ULAŞMIYOR.
Virüs nedeniyle bozulan bu ekonomik ortamda en büyük darbeyi küçük esnaf,kamyoncular,çiftçiler yemektedir.
 Devletimizin yıllardır ekonomik noktada lokomotifi olan bu kesimler yardımlardan ve kredilerden hiç yararlanamamaktadır.
  Esnaf evden çıkmasın deniliyor,Lakin esnafın tüm çekleri,senetleri,faturaları ve ödemeleri ertelenmiyor.Esnaf ‘’ben devletime yıllardır vergi ödeyerek baktım,Devletim de bana bir kez olsun faizsiz ve uzun vadeli krediyle destek olsun’’demektedir.
  Çiftçimiz yurt dışından ithal et ve tarım ürünleri durdurulduğuna göre, ‘’Devletimiz bize ÖTV’siz mazot versin,tohum ve gübre versin biz üretelim’’ demektedir.
Kısacası ‘’Yıllardır Külfete razı olanlar biraz da nimete ulaşsın,Nimete ulaşanlar birazda külfete boyun eğsinler’’…
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum