phishing

Bayat Kaymakamı Demir Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bayat Kaymakamı Demir Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bayat Kaymakamı Demir Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor
03 Kasım 2018 - 12:39 - Güncelleme: 03 Kasım 2018 - 13:07

 

 

Her ay düzenli olarak yapılan halk toplantıları kapsamında Aralık ayı toplantıları Çukurkuyu ve Mallıca köylerinde gerçekleştirildi.

 

Bayat Kaymakamı Ahmet Nuri Demir başkanlığında yapılan toplantılara Bayat Jandarma Komutanı İrfan Tiryaki, Bayat Yazı İşleri Müdür V. Gazi Köken, Bayat Müftü V. Talha Demirkaya, Bayat Özel İdare Müdürü Cafer Yağız, Bayat Tarım Müdür V. Hulusi Berkay Selek, Bayat Milli Eğitim Şube Müdürü Siracettin Demir, SYDV Müdürü Adnan Erdoğan, Köy Muhtarları ve Vatandaşlar katıldı.

 

Bayat Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, toplantıların vatandaşların istek, sorun ve taleplerinin dinlenmesi, daha geniş halk kesimlerine ulaşılması ve halkın devletten olan taleplerinin yerinde görülerek takip edilmesi amacıyla yapıldığını vurguladı.

 

Köylerde bulunan Camilerin temizlik ve bakımları, yabani hayvanlar tarafından tarım arazilerine verilen zararların önlenmesi, Hayvan sulama göletinde meydana gelen su kaçağının önlenmesi, son zamanlarda artan hayvan hırsızlığı konusunda gerekli önlemlerin alınması gibi konuların görüşüldüğü toplantıda her kurum amiri ilgili soruları cevaplandırdı.

 

Köy ziyaretleri sırasında kimsesiz vatandaşları da unutmayan Kaymakam Demir, vatandaşları ikametlerinde ziyaret ederek sorunlarını bizzat dinledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum