phishing

Batman Üniversitesi’nde buluştular

Batman Üniversitesi’nde buluştular

Batman Üniversitesi’nde buluştular
20 Nisan 2018 - 10:49 - Güncelleme: 20 Nisan 2018 - 11:18

Batman Üniversitesi tarafından, 14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle organize edilen "Batman Üniversitesi Şehit Aileleri, Gazi ve Yakınları ile Buluşuyor" etkinliği Batı Raman Kampüsü Merkezi Yemekhane Turkuaz Salonu'nda gerçekleştirildi.

Programa, Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ersin Selimefendigil, 22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Mahmut Koçak, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şube Başkanı Ömer Dündar Pekacar, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yahya Görmüş, şehit ve gazi ve yakınları ile üniversite personeli katıldı.

Programda konuşan Rektör Durmuş, "Ankara'dan 22. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Mahmut Koçak Başkanlığında ilimize gelen şehit yakınlarıyla birlikte şehitler haftasında geçtiğimiz günlerde Siirt'te bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit olan korucularımızın ailelerine taziye ziyaretinde bulunduk. Bugün de Ankara'dan gelen şehit ailelerimiz ile Batmanlı şehit aileleri ve gazilerimizi buluşturmak istedik, bu sebep ile kahvaltı programını tertip ettik" dedi.

BATMAN çAĞDAŞ

YORUMLAR

  • 0 Yorum