phishing

Başkanımıza ve ekibine muvaffakiyetler dilerim

Başkanımıza ve ekibine muvaffakiyetler dilerim

Başkanımıza ve ekibine muvaffakiyetler dilerim
02 Nisan 2019 - 21:42



 
Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı ve İGM’nin yeni seçilen üyesi Av.Ferda Ertürk yapılan Mahalli İdareler seçimleriyle alakalı olarak yazılı bir açıklama yaptı.
Ertürk açıklamasında şu görüşlere yer verdi;
31 Mart yerel seçimlerinde kuruluşundan bu güne girdiği her seçimden zaferle çıkan partimizi 15.Kez sandıktan birinci parti olarak çıkmaya layık gören tüm milletimize ve Afyonkarahisar’da tercihini AkBelediyecilikten yana adayımız Mehmet Zeybek ‘ten yana kullanarak teşkilâtımızı onurlandıran tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunarım.
Başta Mehmet Zeybek başkanımız olmak üzere seçilen tüm il ,ilçe ,belde belediye başkanlarımızı ,il genel meclisi ve Belediye meclisi üyelerimizi can-ı gönülden tebrik eder,muvaffakiyetler dilerim. Rabbim hayırlı hizmetler nasip etsin.
Yaklaşık dört aydan beri sürdürdüğümüz seçim çalışmalarında yoğun gayret sarfeden milletvekillerimize , genel merkez teşkilâtımıza il,ilçe,belde ana kademe ve gençlik kolları teşkilâtlarımıza,meclis üyelerimize,köy ve mahalle teşkilâtlarımıza hasılı bu zaferde emeği geçen tüm AkSevdalılar a,özellikle de hem il merkezinde hem ilçelerimizde aynı özveri ve disiplinle çalışan gecesini gündüzüne katan ve son güne kadar gönüllere girmeye çalışan tüm AkKadınlarımıza teşekkürü borç bilirim.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum