phishing

Başkan'dan Eğitime Sonsuz Destek

Başkan'dan Eğitime Sonsuz Destek

 Başkan'dan Eğitime Sonsuz Destek
13 Nisan 2018 - 01:25

HER OKULA, BİR BİLGİSAYAR, BİR TELEVİZYON" KAMPANYASI DEVAM EDİYOR 

Afyonkarahisar Belediyesi, son iki dönemdir geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize tarihinin en önemli eğitim desteğini vermenin mutluluğunu yaşıyor.  "Bu ülkenin kalkınması, ilerlemesi için en önemli konu eğitimdir" sözünden yola çıkan Başkan Çoban, şehir merkezimizdeki okulları teknolojiyle donatmaya devam ediyor.       

                Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize, tarihinin en önemli eğitim desteğini veren Afyonkarahisar Belediyesi, Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon kampanyasını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

 

                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın talimatıyla 'eğitime destek' amacıyla başlatılan Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon kampanyası İmam Hatip Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu, Erenler İlkokulu ve Erenler Ortaokulu'nun ardından son olarak Afyon Lisesi ve Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'na hediye edilen son sistem bilgisayar ve televizyon kampanyasıyla devam etti. Ziyaret ettiği Afyon Lisesi ve Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulunda öğrenciler ve okul idarecileri tarafından çiçeklerle ve coşku içerisinde karşılanan Başkan Çoban'a Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya ve Bilgi İşlem Birim Sorumlusu Sefer Aytekin eşlik etti. Kampanyayı bizzat takip eden Başkan Çoban, devletimizin okullara sağladığı imkânların yanı sıra Afyonkarahisar Belediyesi olarak da eğitimde başarının ve kalitenin artması için seferber olduklarını söyledi. Okul idarecileri ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a eğitim alanında gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı şükranlarını sunarak teşekkür etti.

 

DEVLETİMİZ 'BEN OKUMAK İSTİYORUM' DİYEN HERKESE TÜM İMKÂNLARI SUNUYOR

 

            Ziyaretleri sırasında öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Başkan Çoban, onlara çeşitli nasihatlerde bulundu. Devletimizin dünyada eşine az rastlanır şekilde bütçedeki en büyük payı eğitime ayırdığına dikkat çeken Başkan Çoban, Hükümetimiz, 'Ben okumak istiyorum' diyen herkese maddi ve manevi açıdan gerekli donanımı ve imkanları sağlamaktadır.  Yine devletimiz üniversite öğrencilerimize burs ve kredi konusunda gerekli desteği sağlıyor. Şu anda 'Ailem beni okutabilecek mi? Okutamayacak mı? gibi her türlü endişeyi ortadan kaldıran bir sistem var dedi. Ailenin imkanları daha az ise o evin çocukları çok daha başarılı olur. Buna inanın. Benimde sizler gibi gayem ve amaçlarım vardı. Bu ülke sadece sizden hizmet beklemiyor. Dünya bizden hizmet bekliyor. Bu ülkenin tarihten gelen bir misyonu var.  Bizler sadece ait olduğumuz topraklara değil, dünyada aç bir çocuk, zulüm gören bir insan varsa biz ondanda sorumluyuz. Balkanlar, Afrika, Ortadoğu, Uzak Doğu bizden hizmet bekliyor. İnşallah sizlerde hem şehrimize, hem ülkemize, hemde tüm dünyaya hizmet götüreceksiniz hemde hakkı ve adaleti oralarda temsil edeceksiniz" diye konuştu.             

 

            Kampanya çerçevesinde hediye ettikleri bilgisayar ve televizyonların okullara hayırlı olmasını ve eğitimde kaliteyi arttırmasını dileyen Başkan Burhanettin Çoban, eğitimde asıl fedakarlığı, okul yöneticileri ve öğretmenlerin gösterdiğini belirterek her birini ayrı ayrı tebrik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum