phishing

Başkan Zeybek Yeni Yıla Hastanede Girdi

Başkan Zeybek Yeni Yıla Hastanede Girdi

Başkan Zeybek Yeni Yıla Hastanede Girdi
02 Ocak 2020 - 12:24

 
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 2020 yılına girdiğimiz ilk anlarda Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Acil Servisi’ndeki hastaları, eşi Sevim Zeybek ise Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi’ndeki anneleri ziyaret etti.
 
                Göreve başladığı günden bu yana gönül belediyeciliği anlayışla hizmet vermeye çalışan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yılbaşı gecesini hastanede geçiren vatandaşların yanında olarak yine gönülleri fethetti.
 
                2020 yılına girdiğimiz ilk dakikalarda, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ile birlikte Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Acil Servisi’ni ziyaret eden Başkan Mehmet Zeybek, müşahede altındaki hastalara acil şifalar, hastane personeline de kolaylıklar diledi.
 
                “İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”
 
Aynı dakikalarda, eşi Sevim Zeybek de Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş’un eşi Zeyneb Karakuş ile Murat Öner’in eşi Fadime Öner ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canser Kuzu ile birlikte Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ni ziyaret etti.
 
Yeni Doğan Ünitesi’ndeki annelere geçmiş olsun dileklerini ileten Sevim Zeybek, yeni yılın ilk saatlerinde planlı bir doğum olmaması üzerine, 2019 yılının son anlarında dünyaya gelen çocukların ailelerini tebrik ederek yeni doğanbebek seti hediye etti.
 
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi Sevim Zeybek’in hastane ziyaretleri vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılanırken, gönüllerin başkanı olan Mehmet Zeybek, “Halkın içinden geldiğimizi hiçbir zaman unutmadan; iyi günlerinde olduğu kadar, kötü günlerinde de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum