phishing

Başkan Zeybek’ten Pazar yerlerine ziyaret

Başkan Zeybek’ten Pazar yerlerine ziyaret

Başkan Zeybek’ten Pazar yerlerine ziyaret
21 Mayıs 2020 - 00:41


 
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Fuar Alanında kurulan Çarşamba Pazar Yeri ile  Mareşal Fevzi Çakmak Pazar Yerini ziyaret ederek maske denetimi yaptı.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Fuar ve Mareşal Fevzi Çakmak Pazar Yerlerini Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş, Giyimciler Odası Başkanımız Hüseyin Karnıbüyük ve Madeni ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcımız Hakan Dilek ile birlikte ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu.
Başkan Zeybek pzaryerleri ziyaretine ilişkin bilgilendirmeyi sosyal medyadan yaptı.Başkan Zeybek ;”İl Hıfzıssıhha Meclisinde 11.05.2020 tarihinde alınan karara göre Afyonkarahisar genelinde tüm vatandaşlarımızın maskesiz çıkmasına izin verilmemesinin ardından mahallelerimizde kurulan pazar yerlerinde maske denetiminde bulunduk.
Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş, Giyimciler Odası Başkanımız Hüseyin Karnıbüyük ve Madeni ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcımız Hakan Dilek ile birlikte pazarcı esnafımızı ve alışveriş yapan halkımızı ziyaret ettik. Pazar yerinin genelinde maske denetiminde bulunduk. Hemşerilerimizin yaklaşan Ramazan Bayramı'nı tebrik ettik. Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça Gönül Belediyeciliği anlayışı ile halkımızla hemhal olmaya gayret gösteriyoruz.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum