phishing

Başkan Zeybek Teleferik için kolları sıvadı ihaleye çıkıyor

Başkan Zeybek Teleferik için kolları sıvadı ihaleye çıkıyor

Başkan Zeybek Teleferik için kolları sıvadı ihaleye çıkıyor
05 Şubat 2020 - 09:58

 
Afyonkarahisar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İdlip'te rejim unsurları tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı; yaralanan askerlerimize acil şifalar diledi.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Başkanlığında bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda Belediyemiz İtfaiye ve Zabıta Personeline 2020 Yılında verilecek fazla mesai ücretinin tespiti hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.
 
TELEFERİK PROJESİ İHALEYE ÇIKACAK
Önceki dönem Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın projeleri arasında yer alan ve geçen dönem ihale edilmesine karşılık müteahhit firma tarafından inşaatına başlanmayarak ihalesi iptal edilen teleferik projesi Belediye başkanı Mehmet Zeybek’in de seçim vaatleri arasında yer alan projelerdendi.
Önceki gün yapılan Belediye meclisi toplantısında Teleferik ve burada gelen vatandaşlara günübirlik hizmet edecek olan tesislerin yapımı için meclis tarafından belediye encümenine yetki verildi.
Afyonkarahisar Kalesi'ne yapılacak Teleferik Tesisi ile Afyonkarahisar Kalesi Çevre Düzenleme Projesi kapsamında bulunan teleferik alt istasyonu bölgesindeki günübirlik ve ticari tesislerin yapımı ve 25 yıl süre ile işletilmesi üst kullanım hakkı karşılığında ihale edilecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum