phishing

Başkan Zeybek helikopter pistinde incelemelerde bulundu

Başkan Zeybek helikopter pistinde incelemelerde bulundu

Başkan Zeybek helikopter pistinde incelemelerde bulundu
09 Mayıs 2020 - 18:35 - Güncelleme: 09 Mayıs 2020 - 19:16


 
Başkan Zeybek Devlet Hastanesinin arka tarafında yapımı tamamlanan helikopter pistinde incelemelerde bulundu.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Afyonkarahisar Devlet Hastanesi arkasında yapımı Afyonkarahisar Belediyesi tarafından tamamlanan helikopter pisti etrafında incelemelerde bulundu.
 
Belediye Başkaını Zeybek,Afyonkarahisar Devlet Hastanesi arkasında yapımı tamamlanan helikopter pisti etrafında Afyonkarahisar Devlet hastanesi Başhekim Op. Dr. Mehmet Duran, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve doktorlarla birlikte incelemelerde bulundu.
Başkan Zeybek incelemelerinin ardından alanda çevre düzenlemesinin Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacağı müjdesini verdi.Alana koşu parkuru ve yeşil alan yapılacağının da müjdesini veren başkan bu lanı güzelleştireceklerini de ifade etti.
Başkan Zeybek Konuyu sosyal medya hesabından duyurdu.Zeybek;”Afyonkarahisar Devlet Hastanemizin arkasında yapımını tamamladığımız helikopter pisti etrafında Başhekimiz Op. Dr. Mehmet Duran Başkan Yardımcımız Süleyman Karakuş ve doktor arkadaşlarımızla beraber incelemelerde bulunduk. İnşaAllah söz konusu alanda çevre düzenlemesini Park Bahçeler Müdürlüğümüz öncülüğünde tamamlayacağız. Koşu parkuru ve yeşil alanla birlikte #Akarçay'ın yanındaki ve Devlet hastanemizin bitişiğindeki bu alanı güzelleştireceğiz.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum