phishing

Başkan Zeybek : Bu kutlu geceyi iyi değerlendirerek dünya ve ahiretimizi mamur edecek ameller yapmaya gayret edelim.

Başkan Zeybek : Bu kutlu geceyi iyi değerlendirerek dünya ve ahiretimizi mamur edecek ameller yapmaya gayret edelim.

Başkan Zeybek : Bu kutlu geceyi iyi değerlendirerek dünya ve ahiretimizi mamur edecek ameller yapmaya gayret edelim.
17 Nisan 2023 - 10:39


 
Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
Zeybek Başkan, “Ramazan ayının manevi anlamda en yoğun duygularla yaşandığı Kadir Gecesi’nin ülkemize, İslam âlemine ve dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, milletimizin ve hemşehrilerimin Kadir Gecelerini en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.
 
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek mesajında şu ifadelere yer verdi; "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise, cehennemden ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir Gecesi, sema kapılarının ardına kadar açıldığı, insanlığın hidayet rehberi Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin yaradan katında kabul edildiği, Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in “Kim Kadir Gecesini, faziletine inanarak ve mükâfatını da Cenab-ı Allah’tan umarak ihya ederse, o kimsenin geçmiş günahları bağışlanır.” buyurduğunun nakledildiği müstesna bir gecedir.  Gelişiyle birlikte gönül dünyamızı aydınlatan, iç âlemimizi zenginleştiren Kadir Gecesi, kâinatın anlamını getiren en kutsal gecedir. Kadir Gecesi, insanlığın rehberi olan Kuran’ın indirildiği gecedir. Bu gece Kuran’ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Kadir Gecemiz ülkemize, ilimize ve tüm insanlığa, barış, kardeşlik ve huzur getirsin.
 
Birlik beraberliğe kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gecelerin önemi büyüktür. Bu vesile ile hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz. Bu kutlu geceyi iyi değerlendirerek dünya ve ahiretimizi mamur edecek ameller yapmaya gayret edelim. Kadir Gecesi ile birlikte bayram havasını da solumaya başladığımız şu günlerde, Afyonkarahisarlı hemşerilerimin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, şehrimiz, ülkemiz, İslam Dünyası ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum."
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum