phishing

Başkan Mustafa Çöl Ziyaretlere Devam Ediyor

Başkan Mustafa Çöl Ziyaretlere Devam Ediyor

Başkan Mustafa Çöl Ziyaretlere Devam Ediyor
05 Ocak 2019 - 20:05 - Güncelleme: 06 Ocak 2019 - 08:07

 

 

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. İlk olarak NATO servis istasyonuna bir ziyaret yapan Başkan Mustafa Çöl, buradaki çalışmalar ve yapılan hizmetler konusunda yetkililerden bilgi alarak işlerinde kolaylıklar diledi.

Göreve geldiği 5 yıllık süre zarfında hastane ve hasta ziyaretlerini sürekli devam ettiren Başkan Mustafa Çöl, hasta vatandaşlarımızın evlerinde kendilerine geçmiş olsun ziyaretleri yapmaya devam etti. Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Mustafa Çöl, inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı günlere dönmelerini temenni etti.

Gündüz kısmında yoğun bir ziyaretçi trafiğinin yaşandığı makam odasında hayırlı olsuna gelen vatandaşlarımızı tek tek makamına kabul eden Başkan Mustafa Çöl, akşamda Ak Parti Sandıklı kurucuları, eski yöneticileri, eski ilçe başkanlarından oluşan bir heyet ile işyerlerinde bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu açıklamada; "Partimizin kurucuları ve ilk yönetim kurulu ile önceki dönem ilçe Başkanımız Ahmet Özeskinin işyerinde biraraya geldik. Sandıklımız için konuştuk, Destekleri için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Yavaşlarlı hemşerilerimiz ile ev ziyaretlerine katılan Başkan Mustafa Çöl yoğun programına devam etti. Yapılan ve yapılacak olan çalışmalar karşında karşılıklı olarak istişarelerin yapıldığı toplantı için teşekkürlerini sunan Başkan Çöl, kendilerine desteklerini esirgemeyen ve düzenlenen bu toplantı için kendilerine duyduğu memnuniyeti ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum