phishing

Başkan Mustafa Çöl'ün 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Başkan Mustafa Çöl'ün 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Başkan Mustafa Çöl'ün 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı
30 Nisan 2020 - 18:10 - Güncelleme: 01 Mayıs 2020 - 04:03

 
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Çöl mesajında; “Emeğin, emektarın, alın terinin dayanışma ve yardımlaşma günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü içten duygularımla kutluyorum.
Peygamber Efendimizin (S.A.V) “İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz.” sözünü kendimize düstur edinen bir ümmetiz. Devletimizin, çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalar, ülkemizin daha parlak bir geleceğe yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır.
Bugüne kadar kurum olarak çalışanlarımızın her zaman yanında olduk. İşçilerin hak arayışlarına, iş güvenliği konusundaki gereksinimlerine ve sendikal faaliyetlerine her zaman destek verdik. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Öncelikle Sandıklı Belediyemizde çalışıp evine rızık ve ekmek götüren bütün mesai arkadaşlarıma, ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizde ve dünyada genelinde yaşanan korona virüs salgınında gece gündüz demeden bütün risklere karşı fedakârca çalışan işçi kardeşlerimizin ve tüm belediye çalışanlarımızın 1 Mayıs ve Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum