phishing

Başkan Kaya annesini kaybetti

Başkan Kaya annesini kaybetti

Başkan Kaya annesini kaybetti
05 Ocak 2019 - 09:05 - Güncelleme: 05 Ocak 2019 - 12:13

 

 

Afyonkarahisar İşsizler Derneğini Başkanı Hasan Kaya annesi Satı Kaya’yı kaybetti. Ülkücü camianın sevilen ismi Taş Medreseli Hasan Kaya başkanın acı gününde dostları yalnız bırakmadı.

Cenaze Geçtiğimiz Salı günü Sarıkız camiinde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerin dualarıyla ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Satı Kaya’nın cenazesine Mhp İl Başkanı Mehmet Kocacan ve yönetimi, MHP ilçe başkanı Fahri Fevzi Kartal ve yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Timur Bayram ve yönetimi, Mhp Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, İyi Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya ve yönetimi, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Koçak, Elektrikçiler Oda Başkanı Mehmet Karagöz, Dernekler Müdürü N. Ahmet Gök,  Atatürk Düşünce Derneği Başkanı Veli Cengiz ve yönetimi, DP İscehisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Şahin, Çıkrık Belediye Başkanı Lokman Cetinaktı katıldılar.

Basşkan Kaya acı gününde kendisini yalnız bırakamayan dostlarına teşekkür etti. Kaya; ”Annemin vefatı nedeniyle telefonla Başsağlığı dileyen Sayın MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli beye, sayın vekilimiz Av. Ali Özkaya beye, Devlet beyin danışmanı sayın Fatih Erdem beye, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet zeybek beye,

Bizzat cenazeye katılan Mhp İl Başkanı Mehmet Kocacan ve yönetimine, MHP ilçe başkanı Fahri Fevzi Kartal ve yönetimine, Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Timur Bayram ve yönetimine. Mhp Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya beye, İyi Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya ve yönetimine, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Koçak beye, Elektrikçiler Oda Başkanı Mehmet Karagöz’e, dernekler müdürü N. Ahmet Gök beye,  Atatürk Düşünce Derneği Başkanı Veli Cengiz ve yönetimine, DP İscehisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Şahin beye, Çıkrık Belediye Başkanı Lokman Cetinaktı beye,

Kapalı ceza evinde bulunan oğlum Ahmet’in baba annesinin cenazesine katılmasına vesile olan Başsavcımız Mustafa Çelenk beye ve ceza evi müdürümüze, oğlumun güvenliğini sağlayan jandarma ve polis teşkilatımıza, bizzat cenazeye katılan akraba ve dostlara, telefonla ve de görsel ve yazılı basın yoluyla başsağlığı dileyen tüm dostlara teşekkür ederim.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum