phishing

Başkan Çöl ve Arslan iftar ziyaretleri gerçekleştirdiler

Başkan Çöl ve Arslan iftar ziyaretleri gerçekleştirdiler

Başkan Çöl ve Arslan iftar ziyaretleri gerçekleştirdiler
19 Nisan 2023 - 13:08 - Güncelleme: 19 Nisan 2023 - 13:14


 
Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, Ak Parti Milletvekili adayı Dr. Hasan Arslan, Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık, Ramazan ayı iftar ziyaretleri kapsamında Çay Mahallesşnde hemşerilerimizin evine konuk olarak, hayır dualarını aldılar.
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e ziyaretleri sırasında refakat eden Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili adayı Dr. Hasan Arslan, ziyaretlerde hemşerilerimizin desteğini isteyerek, Sandıklıyı temsil noktasında gereken hassasiyeti her platformda göstereceğini yineledi.
Hasta ziyaretleri kapsamında; Dağlı, Peker ve Kırman Ailelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili Adayı Dr. Hasan Arslan, kendilerine acil şifalar dileklerinde bulunarak, Ramazan-ı Şerif aylarını tebrik ederek hep birlikte Ramazan Bayramı’na ulaşmayı temenni ettiler.
Heyet daha sonra Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlatılan İftar Yemeğine katılmak için Kurnaz Ailesinin sofrasına misafir oldu. Çay Mahallesi muhtarı İbrahim Özen’inde katıldığı İftar Yemeği ailelere Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili adayı Dr. Hasan Arslan’ın verdiği hediyeler ile sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum