phishing

Başkan Çöl : Gönüllerde Olmak Ayrı Güzel

Başkan Çöl : Gönüllerde Olmak Ayrı Güzel

Başkan Çöl : Gönüllerde Olmak Ayrı Güzel
17 Mart 2019 - 22:49


 
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, seçim ziyaretleri kapsamında vatandaşlarımız ile buluşmaya, gönüller almaya, karşılıklı dost hane istişareler yapmaya devam ediyor.
 
Ev ziyaretleri olsun, iş yeri ziyaretleri olsun her yerde büyük bir teveccüh ile karşılanan Başkan Mustafa Çöl, vatandaşlarımızın ilgisine aynı şekilde karşılık vererek gönüllerde olmaya devam ediyor.
 
Hemşerilerimize ziyaretlerinden sonra kendi ev ve işyerlerine de gelmeleri için adeta yarıştığı ziyaretler kapsamında muhteşem karşılamalar yaparak Başkan Mustafa Çöl’e göstermiş oldukları sevgi ve saygıyı bu şekilde ifade eden vatandaşlarımız; “Başkanımızın yapmış olduğu hizmetleri asla görmezden gelmeyeceğiz. Bizler kendisinden ne istediysek yaptı. Allah kendisinden razı olsun.” İfadelerine yer verdiler.
 
Başkan Mustafa Çöl; “Gönüller olmak ayrı güzel çünkü orası gerçek, saf, temiz ve biz bunun güzelliğini Allah razı olsun gittiğimiz her yerde fazlasıyla görüyoruz. Bizlere destek olan olmayan bütün vatandaşlarımıza hak ettikleri ama yıllarca alamadıkları, mahrum kaldıkları hizmetleri götürmenin mutluluğunu yaşıyor, ettikleri hayır dualarının manevi hazzını yaşıyoruz. Hepsine yürekten selamlar ve saygılar. Allah razı olsun.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum