phishing

Başkan Çöl Ak Parti aday tanıtım toplantısına katıldı

Başkan Çöl Ak Parti aday tanıtım toplantısına katıldı

Başkan Çöl Ak Parti aday tanıtım toplantısına katıldı
10 Nisan 2023 - 18:24


 
Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Afyonkarahisar’ı temsil noktasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Ak Parti Afyonkarahisar 3. Sıra Milletvekili adayı olan Dr. Hasan Arslan’ın Sandıklı teşkilatı tarafından yapılan aday tanıtım toplantısına katıldı.
 
Yoğun yağmura rağmen büyük bir coşku ile gerçekleşen aday tanıtım toplantısı Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Osman Işık’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı. Akabinde Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün yaptığı konuşma ile devam eden toplantı, son olarak Ak Parti Afyonkarahisar 3.sıra Milletvekili adayı Dr. Hasan Arslan’ın yaptığı teşekkür konuşması ile sona erdi.
 
Çok sayıdaki partilinin katılarak tebrik ettiği Dr. Hasan Arslan, uzun bir zamandır Sandıklı ilçemizden Milletvekili çıkartamadıklarını, inşallah bu sene bunu başarmak için var güçleriyle çalışacaklarını, bir hemşeriniz olarak bu görevi layıkıyla yapacağını, bu bağlamda Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e, Sandıklı Ak Parti İlçe Başkanı Osman Işık’a, Sandıklı Ak Parti İlçe Teşkilatına, Kadın ile Gençlik Kollarına, kıymetli Sandıklı halkında teşekkürlerini sundular.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum