phishing

Başkan Çoban'a sendikacılardan ziyaret

Başkan Çoban'a sendikacılardan ziyaret

Başkan Çoban'a sendikacılardan ziyaret
04 Ekim 2018 - 19:14

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Tarım ve Orman Çalışanları (TOÇ BİR-SEN) Afyonkarahisar Şube Başkanı Nevzat Karakoçan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Yapılan genel kurulun ardından  yeniden TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’na seçilen Nevzat Karakoçan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri,Başkan Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu. TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şube Başkan Yardımcıları  İmdat Keser, Muhammet Geçit ve Bekir Ören’in de katıldığı ziyarette Şube  Başkanı Nevzat Karakoçan, sendikanın çalışmalarına ilişkin Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban ise yeniden TOÇ BİR-SEN Afyonkarahisar Şube Başkanlığına seçilen Nevzat Karakoçan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

YEREL HİZMET SENDEN ZİYARET


Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz ve beraberindeki sendika yöneticilerini makamında kabul etti.

Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Şube Başkanı Mehmet Demir ile Şube Başkan Yardımcıları; İpek Yorulmaz ve Ali Sütsatar katıldı. Ziyarette sendika çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkan Mustafa Yorulmaz, genel olarak hizmetlerinden dolayı Başkan Çoban’a teşekkür şilti takdim etti.

Ayrıca Kasım Ayı Belediye Meclis Toplantısında, Ülkücü Şehit Necmi Bilgi’nin adının Selçuklu Mahallesi’ndeki İmam-ı Azam Camii yanında bulunan bir parka verilmesiyle ilgili karar alındığını hatırlatan Yorulmaz, bu konuda Başkan Burhanettin Çoban’a ve tüm Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz ve sendika yöneticilerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Çoban da sendika çalışmalarında başarılar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum