phishing

Başkan Çoban'a Dünya Çevre Günü Ziyareti

Başkan Çoban'a Dünya Çevre Günü Ziyareti

 Başkan Çoban'a Dünya Çevre Günü Ziyareti
06 Haziran 2018 - 22:35

                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Vahit Okumuşer ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

 

                Afyonkarahisar Atıksu Arıtma Birlik Müdürü Övgü Coşkun, Çevre Hizmetleri Birlik Müdürü Ercan Özcan ve Çevre Denetim Birimi Sorumlusu İpek Yorulmaz'ın da hazır bulunduğu ziyarete, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Vahit Okumuşer, İl Çevre ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Mustafa Oruç, Çevre ve Şehircilik Şube Müdürü Teoman Kantarcı, Çevre Mühendisleri; Birol İnan, Melike Aydın, Ahmet Ulu ve Nevin Gökmen katıldı.

 

                Ziyarette, 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri ile ilgili bilgi veren Çevre ve Şehircilik Müdürü Vahit Okumuşer, Başkan Burhanettin Çoban'ı Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nde yapılacak Dünya Çevre Günü kutlama etkiliklerine davet etti. İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Vahit Okumuşer ve beraberindeki heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, daha güzel, daha temiz ve çevresel olarak daha yaşanılabilir bir toplum dilekleriyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü kutladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum