phishing

 Başkan Çoban’a ziyaretler devam ediyor

 Başkan Çoban’a ziyaretler devam ediyor

 Başkan Çoban’a ziyaretler devam ediyor
14 Mart 2019 - 12:50


 
                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi yeni yönetimini makamında kabul etti.
 
                Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi'nin geçen ay yapılan Olağan Genel Kurulu'nda şube başkanlığı görevine seçilen Mehmet Fatih Okyar, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nesrin  Üner, Mehmet Albayrak, Hakkı Yazıcı, Mustafa Üngör ve Selami Çay ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
                Ziyarette, Türk Kızılayı'nın faaliyetleri ve yeni yönetim olarak yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında Başkan Çoban'a bilgi veren Şube Başkanı Okyar, sosyal alanlarda daha aktif olacaklarını ve insanlarla birebir iletişime geçeceklerini söyledi. Okyar ayrıca, görev yaptığı iki dönemde Türk Kızılayı'na ve diğer sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklerden dolayı Başkan Çoban'a teşekkür etti.   
 
                Ziyaretleri nedeniyle Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Yönetimine teşekkür eden Başkan Çoban ise kurum faaliyetlerinde kendilerine başarılar diledi.
  AKÜ UTF KULÜBÜ'NDEN BAŞKAN ÇOBAN'A ZİYARET
 
                Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe üniversitesi (AKÜ) Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü'nü (UTF) makamında kabul etti.
 
                AKÜ Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü Başkanı Emre Keskin başkanlığında gerçekleşen ziyarete, kulüp yönetiminde yer alan Öznur Güneş ve proje ortağı Tugay Çetinkaya katıldı.
 
                Ziyarette kulüp çalışmaları hakkında Başkan Burhanettin Çoban'a bilgi veren UTF Kulübü Başkanı Emre Keskin, geçen dönemlerde Afyonkarahisar Belediyesi ile birlikte birçok sosyal ve kültürel çalışmaya imza attıklarını söyledi. Bu ortak faaliyetlerin her daim devam etmesini istediklerini kaydeden Keskin, desteklerinden dolayı Başkan Çoban'a teşekkür ederek, proje ortağı Tugay Çetinkaya ile birlikte sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.
ALTI NOKTA KÖRLER DERNEĞİNDEN ZİYARET
 
         31 Mart’ta görev süresi dolacak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretleri sürüyor.Altı Nokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulundu.  Ziyarete Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hakan Erdoğan’ın yanı sıra beraberindeki yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
          Dernek Başkanı Hakan Erdoğan, geride kalan 10 yıllık süre içerisinde derneğin çalışmalarına büyük destek veren ve her zaman yanlarında olan Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ortak olmak ve bu sorunlara çözüm üretmek büyük çaba gösterdiklerine dikkat çekerek, engelli vatandaşlarımızın engelleri aşarak toplum içerisinde hayatlarını en iyi şartlarda sürdürmeleri için Afyonkarahisar Belediyesi olarak kendilerine her zaman destek olduklarını söyledi.
 
YEŞİLAY’DAN BAŞKAN ÇOBAN’A ZİYARET
 
           Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yeşilay etkinlikleri dolayısıyla Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı Dr. Yusuf Gökçe ve beraberindeki dernek üyelerini makamında kabul etti.
 
            Ziyarette konuşan Yeşilay Dernek Başkanı Dr. Yusuf Gökçe, 10 yıllık hizmet süresi boyunca hizmetlerinden ve derneğin faaliyetlerine verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti.
 
          Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise konuklarıyla yakından ilgilendi.Yeşilay’ın halkımızın ve bilhassa gençlerimizin bütün zararlı alışkanlıklardan korunması için yapmış olduğu faaliyetlerin takdire şayan olduğunu kaydeden Başkan Burhanettin Çoban; çalışmalardan dolayı Yeşilay Afyonkarahisar Şubesi’ni tebrik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum