phishing

Başkan Bozkurt’a, Askeri Heyetten Ziyaret

Başkan Bozkurt’a, Askeri Heyetten Ziyaret

Başkan Bozkurt’a, Askeri Heyetten Ziyaret
16 Şubat 2018 - 11:00

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi Piyade Uzman Çavuş İsmail Kumartaşlı, Garnizon Şehit Gazi İşlem Subayı Topçu Kıdemli Albay Fatih Sağdıç, Merkez Komutanı Yüzbaşı Hanifi Savaş ve Şuhut Jandarma Bölük Komutanı Ümit Şevik ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Afyonkarahisar İl Müdürlüğü Yetkililerinden oluşan heyet, Şuhut Belediye Başkanımız Recep Bozkurt’u makamında ziyaret etti.

Başkan Bozkurt’a, Şehit, Gazi ve yakınlarına gösterdiği ilgi, alaka ve desteklerden ötürü teşekkür eden heyet, Başkan Bozkurt ile bir süre sohbet etti. Başkan Bozkurt, “Yurdumuzun güvenliği, vatandaşlarımızın huzur için, vatan ve bayrak aşkıyla canlarını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizin hakkını ödememiz asla mümkün değildir” dedi. Başkan Bozkurt, Albay Sağdıç ve Bölük Komutanı Şevik’e de görevlerinde başarılar dileyerek, “Rabbim şuanda Afrinde hain örgütün inlerine giren kahraman mehmetçiğimizin yardımcısı olsun, ordumuzun yardımcısı olsun” dedi.

Kendisini ziyaret eden heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Bozkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Şehit ve Gazi yakınları heyeti de başkan Bozkurt’un misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum