Balıkesir Kent Lokantası, her gün yaklaşık bin kişiyi ağırlayarak halkın sağlıklı ve uygun fiyatlı yemeklere ulaşmasını sağlıyor. 50 TL karşılığında 4 çeşit yemek sunan Kent Lokantası, özellikle üniversite öğrencileri ve emekliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, "Askıda Yemek" uygulaması ile dar gelirli vatandaşlara ücretsiz yemek imkanı sunuyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Kent Lokantası'nın açılışından bu yana büyük bir talep gördüğünü belirterek, ekonomik kriz nedeniyle halkın en temel haklarından biri olan beslenmeye destek olduklarını ifade etti. Hem fiyat hem de yemeklerin kalitesinden memnun kalan vatandaşlar, belediyenin sağladığı bu hizmete teşekkür etti.
Balıkesir Kent Lokantası, Günlük Bin Kişiye Ev Yemekleri Sunuyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Kent Lokantası, her gün bin kişiye 50 TL’ye 4 çeşit yemek sunuyor. Uygun fiyatlarla sağlıklı ev yemekleri, üniversite öğrencilerinden emeklilere kadar birçok kişinin tercihi oldu.

15 Şubat 2025 - 14:00
YORUMLAR