Bal-Kes, tam gaz

Bal-Kes, tam gaz

Bal-Kes, tam gaz
01 Ağustos 2017 - 17:50

Bal-Kes, tam gaz

 

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor’un Afyon’daki kampına devam ediyor

 

KURTULUŞ- Sezon öncesi hazırlıklarına Afyon’da hazırlanan Balıkesirspor’un antrenmanları neşe içinde devam ediyor. Teknik Direktör Can Cangök ve teknik heyet tarafından yapılan çalışmalar ısınma koşusu, pas çalışması, yan top organizasyonları, gol vuruş çalışmaları ve biyometrik antrenman olarak devam ediyor.

AÇILIŞ BURSASPOR İLE

FIFA tarafından verilen 2 dönem transfer yasağının CAS tarafından kaldırılması Balıkesirspor yönetimi ve Teknik Direktör Can Cangök tarafından memnuniyet ile karşılandı. Geçen sezon sakatlanan Oğuz ve Muhammet Ali’nin antrenmanlar ve hazırlık karşılaşmalarındaki performansları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Bugün oynanacak Denizlispor hazırlık karşılaşmasında her iki oyuncunun sahada yer alması bekleniyor.

Balıkesirspor’un Afyon kampı Perşembe günü sona erecek. Balıkesirspor 5 Ağustos Cuma günü Bursaspor ile hazırlık maçı oynayarak sezonu açacak.

İZİN GÜNÜNDE PAİNTBALL

Kırmızı Beyaz’lı oyuncular, yoğun kamp programı ve dün oynanan hazırlık maçının yorgunluğunu sabah saatlerinde havuzda yüzerek, akşam saatlerinde ise paintball oynayarak geçirdi.

 

Bu haber 847 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum