phishing

Bakan Yardımcısı Koca : Şehrimizin geleceği için önemli bir seçim yapacağız

Bakan Yardımcısı Koca : Şehrimizin geleceği için önemli bir seçim yapacağız

Bakan Yardımcısı Koca : Şehrimizin geleceği için önemli bir seçim yapacağız
24 Şubat 2019 - 20:28

 

 
AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, Demirçevre Mahallesindeki vatandaşlarla buluştu. Her akşam bir mahallede seçmenleriyle 'Halkla Buluşma' programında bir araya gelen Zeybek, muhtarlık binasına yaklaştığı sırada yoğun ilgiyle karşılandı. Burada vatandaşla kucaklaşan Zeybek, Demirçevre Mahalle sakinlerine yapacağı projeleri hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek’in Demirçevre Mahallesindeki ‘Halka Buluşma’ programına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, parti üyeleri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.
 
“Şehrimizin geleceği için önemli bir seçim yapacağız”
Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek’e destek vermek için memleketi Afyonkarahisar’a gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, seçimlere 31 gün kaldığını hatırlatarak şunları söyledi;
“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılındaki gönül belediyeciliğini anlattı. 2024’e kadar Afyonkarahisar’da gönül belediyeciliğini Mehmet Zeybek’in yapacağını söyleyen Koca, 1 Nisan sabahından itibaren Belediye Başkan Adayımız Mehmet Zeybek abimizle birlikte yeni belediyecilik anlayışı ile hayata geçirecektir. AK Parti Belediyeciliği 2002 yılından bu yana Türkiye’mizde bir anlayışı değiştirdi. Önümüzde önemli bir seçim var. Bu seçimde Afyonkarahisarlılar olarak sınava tabi tutulacağız. Halk olarak sınavı başarılı bir şekilde atlatmalıyız. AK Parti olarak bu dersimizi her günü, her saatini ve her dakikasını çalışıyoruz. Boşa geçirecek bir saniyemiz bile yok. Tüm Afyonkarahisarlılarımız bilsin ki bu 31 Mart seçimleri yerel seçim olmayacak, Türkiye’mizin huzuru, istikrarı, bekası ve gelecek nesillerimiz için çok önemli bir dönüm noktası olacaktır. Bizlerin görevi Ak Partimizin gönül belediyecilik anlayışını vatandaşlarımıza anlatacağız.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum