phishing

Bakan Yardımcısı Ahmet Koca Hafta sonu Afyonkarahisar'da seçim çalışması yaptı

Bakan Yardımcısı Ahmet Koca Hafta sonu Afyonkarahisar'da seçim çalışması yaptı

Bakan Yardımcısı Ahmet Koca Hafta sonu Afyonkarahisar'da seçim çalışması yaptı
25 Mart 2019 - 01:53 - Güncelleme: 25 Mart 2019 - 02:53


 
Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca Afyonkarahisar’a gelerek Akpartili belediye başkan adaylarına destek verdi.
Emirdağ, Bayat, İscehisar, Sultandağı Çay, Çobanlar ve Bolvadin ilçeleri ile Seydiler, Susuz, Gebeceler, Işıklar, Sülümenli beldelerinde ziyaretlerde bulundu.
Akparti Genel Merkez görevvlendirmesi ve Akparti il seçim koordinasyon merkezi tarafından yapılan program kapsamında Afyonkarahisar’ın ilçe ve beldelerinde Akpartili adaylara destek veren Koca gittiği her yerde sevgi seliyle karşılandı.
Cumartesi günü İlk olarak Ankara gelişinde Emirdağ’da ziyaretlerine başlayan Bakan Yardımcısı Koca Emirdağ adayı Serkan Koyuncu ile esnaf ziyareti yaptı ve seçim koordinasyon merkezinde toplanan kalabalığa hitap etti.
Koca’nın Emirdağ’dan sonraki durağı ise Bayat oldu Burada esnaf ziyareti yapan Bakan Yardımcısı Koca Akpati adayı Halil İbrahim Bodur’a da seçmenlerden destek istedi.
Bayat’tan sonra Seydiler Kasabası’na geçen Ahmet Koca buradada kasaba halkıyla odada sohbet yaparak, Akparti adayına destek istedi.
Seydiler Kasabası’ndaki ziyaretinin ardından İscehisar ilçesine gelen Bakan Yardımcısı Koca, Belediye Başkanı ve başkan adayı Mustafa Çibik ile birlikte esnaf ziyareti yaparak Akparti belediye ve İGM adaylarına seçmenlerden destek istedi. Akşamında Sülümenli ve  Susuz Kasabalarında düzenlenen salon toplantılarına katılan Bakan Yardımcısı Koca, Gebceler Kasabası’nda düzenlenen açık hava mitingine katılarak vatandaşlara hitap etti ve Akparti adayı Hüseyin Toğulluk’a destek istedi.
Pazar günü ise, Bakan Yardımcısı Koca Çay, Sultandağı, Çobanlar, Işıklar ve Bolvadin seçim kordinasyon merkezlerini ziyaret ederek adaylara destek verdi. Esnaf ziyareti yaptı ve seçmenlerden Akpartili adaylar için destek istedi.Koca’nın pazargünkü son durağı baba ocağı Bolvadin oldu.Bakan Yardımcısı Koca Bolvadin’de Akparti adayı Halil İbrahim Sevim’i seçim koordinasyon merkezinde ziyaret ederek başarı dileklerini ietti ve seçim koordinasyon merkezinde toplanan vatandaşlara da kısa bir konuşma yaptı.
Bakan Yardımcısı Koca Ankara’ya dönmek üzere Baba ocağı Bolvadin’den gecenin geç saatlerinde ayrıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum