phishing

Bakan Gül İzolasyondaki İnfaz Koruma Memurlarını Ziyaret Etti

Bakan Gül İzolasyondaki İnfaz Koruma Memurlarını Ziyaret Etti

Bakan Gül İzolasyondaki İnfaz Koruma Memurlarını Ziyaret Etti
21 Mayıs 2020 - 02:00


 
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye’de koronavirüs mücadelesinin büyük bir başarıyla devam ettiğini dile getirerek, “Cezaevlerinde de infaz koruma memurlarımız büyük bir fedakarlık göstermiştir.” dedi.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, koronavirüs tedbirleri kapsamında izolasyon sürecinde görevlerine devam eden infaz ve koruma memurlarıyla birlikte iftar açtı. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Ankara Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa infaz koruma memurlarını temsilen sınırlı sayıda personel katıldı.
Programda bir konuşma yapan Bakan Gül, dünya çapında bir salgınla mücadele edildiğini, Türkiye’nin de bu mücadeleyi büyük bir başarıyla yürüttüğünü dile getirerek “Cezaevlerinde de infaz koruma memurlarımız büyük bir fedakarlık göstermiştir. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun almış olduğu kararlar doğrultusunda ‘herkes evde kalsın’ denilirken infaz koruma memurlarımıza  ‘siz evde değil izolasyonda kalın’ dedik. Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda bugün burada izolasyondasınız.” dedi.
Bayram sonrası izolasyon sürecinin normalleşmesi temennisinde bulunan Bakan Gül konuşmasına şöyle devam etti:  “Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun almış olduğu kararlar doğrultusunda karar veriyoruz. Artık bu olağanüstü dönemi alacağımız tedbirlere titizlikle uyarak sona erdirmek bizim elimizde. Biz bu tedbirlere uymak mükellefiyetindeyiz. Sizler de büyük bir fedakarlık göstererek bu tedbirlere riayet ediyorsunuz.”
Bakan Gül, “İnfaz koruma memurlarımız büyük bir fedakarlıkla çalışıyor ve bizim de temel gündem maddelerimizden biri de arkadaşlarımızın özlük hakları. Bu konuda önemli adımlar elde ettik ama biz sizlerin daha fazlasını hak ettiğini düşünüyoruz. Bu konuda sizlerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum