phishing

Bakan Gül Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti

Bakan Gül Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti

Bakan Gül Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret etti
06 Nisan 2018 - 00:27

“Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşlıkları için teşekkür ederim”

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i de ziyaret etti. Başkan Yurdunuseven Bakan Gül'e Afyonkarahisar mermerinden yapılmış satranç takımı hediye ederken, Bakan Gül de Başkan Yurdunuseven'e hediye takdim etti. Bakan Gül hatıra defterine şu sözlerle not düştü: “Şahsınızda AK Parti Afyonkarahisar teşkilatımızın tüm mensuplarına, davamıza verdiği destek ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yol arkadaşlıkları için kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni kongrede seçilen tüm heyet, ana kademe, Kadın kolları ve Gençlik kollarımıza başarılar dilerim.” Bakan Gül daha sonra hatıra fotoğrafı çekindi.

“Afyonkarahisar AK Parti ile kabuğunu kırdı”

Adalet Bakanı Gül daha sonra partililerle bir araya geldi. Burada söz alan AK Parti İl Başkanı

İbrahim Yurdunuseven, “Böylesi özel bir günde Sayın Adalet Bakanımızı Afyonkarahisar'da ağırlamak bizler için gurur ve onur vericidir. Afyonkarahisar termalin, mermerin ve gıdanın başkentidir. Şehrimiz son 10 yılda AK Parti'nin iktidarlarında yapılan teşvik ve beraberindeki yatırımlarla birlikte kabuğunu kırmış durumdadır. Afyonkarahisar 11 tane 5 yıldızlı termal oteli, spor tesisleri, lezzetli ve mermeri ile dünya markası haline gelmiş bir şehirdir. İstanbul'un et ihtiyacının büyük bir kısmını Afyonkarahisar karşılıyor. Sucukta dünya markası olduk” dedi.

“Biz bu filmi daha önce de görmüştük”

Başkan Yurdunuseven’in ardından söz alan Bakan Gül de Suriye sorununa ilişkin bir açıklama yaptı.

Bakan Gül, Cumhurbaşkanımızın, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Ruhani ile sorununu çözme anlamında bir araya gelmeleri gerçekten çok önemlidir. Yine Türkiye'nin yıllarca beklediği ama içerideki ve dışarıdaki mahfillerin hep engellediği nükleer enerji girişimi adına da çok önemli bir adım atıldı. Nükleer enerjide Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığını yani cari açığını da büyük ölçüde kapatacak çok önemli bir adım atıldı. Nükleer enerji her yerde var. Nükleer enerji hiçbir şekilde zararlı, tehlikeli değil ama Türkiye yapınca nasıl oluyorsa nükleer enerji çok tehlikeli oluyor. Burnumuzun dibinde sınırımızda nükleer santraller var ama kimse kalkıp da buna bir eleştiride bulunmuyor. Türkiye kendi sorunlarını çözme adına bir iş yaptığında hemen birileri bağırıyor çağırıyor. Biz bu filmi daha önce de görmüştük. Rahmetli Menderes zamanı, yani 1960'lara varmadan rahmetli Menderes bu işlere kafa yordu. Türkiye'nin nükleer enerjiye geçmesi için nasıl çabalarda bulunduğunu hepimiz okuduk. Bir kısım büyüklerimizle de yaşadık ama yine bir el, bunu engelledi. Türkiye'nin önünü hep kesmeye çalıştılar ama bu son nükleer enerji yatırımı da Türkiye'nin geleceği adına çok önemli bir yatırımdır” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum