phishing

‪Bakan Ersoy'un sözlerine Erbakan'dan tepki

‪Bakan Ersoy'un sözlerine Erbakan'dan tepki

‪Bakan Ersoy'un sözlerine Erbakan'dan tepki
17 Mayıs 2020 - 16:32 - Güncelleme: 17 Mayıs 2020 - 16:37


 
Dün özel bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un “Fatih İstanbul’u işgal etti” sözlerine ilk tepki Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan’dan geldi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan’dan röportajda talihsiz söz sarf eden Kültür ve turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u özür dilemeye davet etti.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un böyle hassas konularda dilinin sürçmemesine dikkat etmesi gerektiğini ifade etti.
 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bakan Ersoy’un sözlerine tepkisini şöyle dile getirdi;
 
Dün yayınlanan bir röportajı sırasında “Fatih İstanbul’u işgal etti” şeklinde talihsiz bir söz sarfeden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, acilen dilinin sürçtüğünü ifade ederek Sultan Fatih’in torunları olan aziz milletimizden özür dilemelidir.
‪Bir daha da böyle hassas konularda dilinin sürçmemesine dikkat etmelidir.
‪İstanbul 1453’de İşgal Edilmedi, Hakkın Ve Adaletin Hakim Olması İçin Cennet Mekan Sultan Fatih Tarafından Feth Edildi ...
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum