phishing

Bakan Eroğlu, bugün Afyonkarahisar’da

Bakan Eroğlu, bugün Afyonkarahisar’da

Bakan Eroğlu, bugün Afyonkarahisar’da
26 Nisan 2017 - 19:10 - Güncelleme: 27 Nisan 2017 - 08:23

Bakan Eroğlu, bugün

Afyonkarahisar’da

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a bugün geliyor. Bakan Eroğlu, İhsaniye, Hocalar ve İscehisar ilçelerini ziyaret edecek

 

16 Nisan halk oylamasının ardından İhsaniye, Hocalar ve İscehisar ilçelerinde ziyaret ve temaslarda bulunacak olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bu ilçelerin yanı sıra AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret edecek. Türkiye genelinde beldeler arasında en yüksek ‘Evet’ oyu veren Büyükkalecik Beldesini de ziyaret edecek olan Bakan Eroğlu’na protokol üyeleri de eşlik edecek. İlk olarak ziyaretine bu gün İhsaniye ilçesinden başlayacak olan Bakan Eroğlu, İhsaniye Anadolu İmam Hatip Lisesinde ‘okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında fidan dikimi gerçekleştirecek. İhsaniye’nin ardından Hocalar ilçesinde AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret edecek olan Bakan Eroğlu, daha sonra Hocalar ilçesinde öğrencilerle fidan dikimi yapacak.

 

BAKAN EROĞLU BÜYÜKKALECİK BELDESİNİ UNUTMADI

Cuma günü de ziyaret ve temaslarını sürdürecek olan Bakan Veysel Eroğlu, ilk olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. Teşkilat mensupları ile bir araya gelecek olan Bakan Eroğlu, 16 Nisan’da yapılan halk oylamasında yüzde 98 ile en yüksek ‘Evet’ oyu veren Büyükkalecik Beldesini ziyaret edecek. Belde sakinleri ile bir araya gelecek olan Eroğlu, öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte Büyükkalecik İmam Hatip Ortaokuluna fidan dikecek. Büyükkalecik Beldesinin ardından halk oylamasında ilçeler arasında en yüksek ‘Evet’ oyu veren İscehisar’da temaslarda bulunacak. AK Parti İscehisar İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya gelecek olan Eroğlu, Fatih İlkokuluna fidan dikiminin ardından Afyonkarahisar’dan ayrılarak Kütahya’ya hareket edecek.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum