phishing

Bakan Eroğlu “Afyonkarahisar’a 438 Milyon Tl’lik Sağlık Yatırımı Yaptık

Bakan Eroğlu “Afyonkarahisar’a 438 Milyon Tl’lik Sağlık Yatırımı Yaptık

 Bakan Eroğlu “Afyonkarahisar’a 438 Milyon Tl’lik Sağlık Yatırımı Yaptık
20 Haziran 2018 - 22:05

·       Sağlık hizmetlerinde memnuniyet oranını son 15 yılda yüzde 40’tan yüzde 97’ye çıkardık.

 

      Afyonkarahisar’a son 15 yılda Sağlık Bakanlığı’nın 438 milyon lira yatırım yaptığını vurgulayan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Yapılan bu yatırımlar sayesinde Afyonkarahisar’da sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranını, yüzde 40’tan yüzde 97’ye yükselttik” dedi.

 

      Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca, ‘‘Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla yeni sağlık tesislerinin yapımı, personel sayısının arttırılması, hastanelerin tıbbi cihaz kapasitesinin arttırılması ve hasta yataklarının nitelikli hale getirilmesinde dev bir yatırıma imza atıldı ve Afyonkarahisar bir uçtan diğer bir uca kadar sağlık tesisleriyle donatıldı ” diye konuştu.

 

      “Hastane Kapılarında Yaşanan Çileye Son Verdik”

 

Sağlıkta yaşanan dönüşüm ile vatandaşların hastane kapılarında yaşadığı çileye son verdiklerini ifade eden Prof. Dr. Eroğlu, “2002 yılında doktor sayısı 211 iken 486’ya yükselttik. Ayrıca yatak kapasitesini de artırarak 2.277’ye çıkardık” değerlendirmesinde bulundu.

 

“Akıllı Hastaneleri Hizmete Aldık”

 

“Türkiye’nin 8. en büyük akıllı hastanesi olan Afyonkarahisar Devlet hastanesi başta olmak üzere 13 adet devlet hastanesini Afyonkarahisarlıların hizmetine sunduk” diyen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Son 15 yılda ayrıca 18 sağlık ocağı ve aile sağlığı merkezini tamamladık. 10 adet hastane ek binasını da tamamladık” açıklamasını yaptık.

 

Sağlık Alanında Ege’ye Hizmet Veriliyor

 

Kocatepe Üniversitesi Hastanesi bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin kurulduğunu belirten Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Bu hastanemiz alanında ülkemizin en ileri teknolojiye sahip hastanelerinden biridir ve burada ülkemizin her yerinden gelen hastalar tedavi edilmektedir. Ayrıca Kocatepe Üniversitesi Onkoloji ve Hematoloji Hastanesini hizmete aldık. Yaklaşık 105 milyon lira yatırım ile kurulan bu hastanemiz Afyonkarahisar’ın yanı sıra çevre illere ve Ege bölgesine hizmet veriyor” dedi.

 

“Afyonkarahisar’ımızı Sağlıkta Merkez Haline Getirdik”

 

Afyonkarahisar’da Sağlık alanında yaşanan dönüşümün yeni yatırımlar ile devam ettiğinin altını çizen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu “5 yıldızlı hastaneleri hizmete sunduk. Afyonkarahisar’ımızı sağlıkta merkez haline getirdik. Bu durumu pekiştirmek için yeni yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Ege’nin parlayan yıldızı Afyonkarahisar her şeyin en iyisine layık” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum