phishing

Bakan Eroğlu 69 Milyonluk Yatırımın Temelini Atıp Açılışını Yapacak

Bakan Eroğlu 69 Milyonluk Yatırımın Temelini Atıp Açılışını Yapacak

Bakan Eroğlu 69 Milyonluk Yatırımın Temelini Atıp Açılışını Yapacak
29 Mayıs 2018 - 23:25 - Güncelleme: 29 Mayıs 2018 - 23:32

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi’nde tesis edilen 7 tesisten 5 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 2 adet tesisin ise temelini atacak. Açılışı gerçekleştirilecek tesislerin 2 adedi Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ve 1 adedi de Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar’a kazandırılacak. Ayrıca, ilçede Spor Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanan Sandıklı Gençlik Merkezi ile İlbank Anonim Şirketi’nin tesis ettiği Sandıklı Belediyesi Kent Meydanı çok katlı yeraltı otopark ve sosyal tesisinin de açılışı gerçekleştirilecek.

 

Prof. Dr. Veysel Eroğlu aynı merasimde Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan 2 adet tesisin de temelini atacak.

 

Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 30 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00’da Sandıklı Spor Salonu’da düzenlenecek olan toplu temel atma ve açılış merasimi ile 69 milyon TL yatırım bedelli 7 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek.

 

Sandıklı’ya 69 Milyon TL’lik 7 Tesis

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, düzenlenecek toplu açılış ve temel atma merasiminde DKMP Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Akdağ Tabiat Parkı Yaban Hayatı Eğitim Merkezi, Akdağ Tabiat Parkı enerji nakil hattı ile Akdağ Tabiat Parkı’nda altyapı ve güvenlik kulübesi yapım işinin temelini atacak.

 

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, aynı merasimde Kızık Gölet ve Sulaması, Yunusemre Göleti ve Sulaması, Albay Reşat Çiğiltepe Şehitliği ile Akharım Kasabası arası yol yapımı çalışmasının, Akdağ Tabiat Parkı orman köşkleri yalıtım işinin, Sandıklı Gençlik Merkezi ile Sandıklı Belediyesi Kent Meydanı çok katlı yeraltı otopark ve sosyal tesisinin de açılışını gerçekleştirecek.

 

Temeli atılacak ve açılışı yapılacak 7 tesisin maliyeti ise 69 milyon TL.

 

Açılışı yapılacak tesislerle 8.610 dekar zirai alan suya kavuşacak. 4 milyon metreküp su biriktirilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum