phishing

Ayhan Gönüllü’ye Büyük Destek

Ayhan Gönüllü’ye Büyük Destek

Ayhan Gönüllü’ye Büyük Destek
01 Mart 2019 - 10:58


 
 Başmakçı Belediye Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü’ye büyük destek geldi.
MHP Başmakçı Seçim Bürosunda vatandaşlarla buluşan Ayhan Gönüllü’ye destek vermek amacıyla ilçeye gelen MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan adaylarının sonuna kadar arkasında olduklarını söyledi.
 
 Bütün Kapılar Başmakçı’ya Açık
Başmakçı’da 2014 yılından bu tarafa yaptığı hizmetlerle göz dolduran, halkın büyük bir çoğunluğunun desteğini alan Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü’ye destek verilmesini isteyen MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “Belediye Başkanımız ve adayımız olan Ayhan Gönüllü’nün ilçeye kattığı çok şeyler var. Biz 3 hilali tekrar Başmakçı’ya dikmek istiyoruz. Ülke genelinde yapılan Cumhur İttifakı artık olgunlaştı. Bütün kapılar bizlere de açıldı, her türlü hizmet ilçeye gelecektir” dedi.
 
 Gönüllü: Hep Birlikte Yöneteceğiz
Başmakçı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Gönüllü, MHP Milletvekili Mehmet Taytak’ın gerçekleştirdiği ziyarette bir konuşma yaparak, 2014 yılından beri yapılan hizmetlerden ötürü ilçede her eve girecek yüzlerinin olduğunu ifade ederek şöyle konuştu, “Her zaman Başmakçı’da biz dedik. İlçemize daha iyi hizmetleri getirmek için çalışacağız. Bundan sonra da yine elimizi taşın altına koymaya hazırız. Sayın vekilimiz Mehmet Taytak beye de çok teşekkür ediyorum. Ankara’da bizlere her türlü yardımcı olmuştur. İlçemizin yumurta borsası olduğunu Ankara’ya gösterdik. Sıcak para ve katma değer olarak Afyonkarahisar’ın birinci ilçesiyiz” şeklinde konuştu.
 
Taytak Ayhan Başkanın Arkasındayız
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak belediye başkanı Ayhan Gönüllü’nün her zaman arkasında olduklarını 5 yılda yaptığı çalışmalardan ötürü tebrik ettiğini kaydederek şunları söyledi, “Ayhan başkan bu bölgede yapılacak olan hizmetleri en iyi şekilde yapmıştır. 30 yılı aşkındır tanışırız. Durması gereken yerde dim dik durmuştur. Başmakçı ile ilgili projelerde her zaman başkanımızla istişare içerisindeyiz. Sizler de bu seçimlerde girilmedik ev sıkılmadık el bırakmayanız. Başmakçı’da başkanımıza sahip çıkacağız. Ankara’dan ben ilçemize yardımcı olacağım. Çok şükür ki bize açılmayan kapı yok. 25 belde, 7 ilçede ve Afyonkarahisar merkezde belediyeleri kazanmak istiyoruz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum