phishing

Avukatlar Haftası Kutlama Programı düzenlendi

Avukatlar Haftası Kutlama Programı düzenlendi

Avukatlar Haftası Kutlama Programı düzenlendi
06 Nisan 2019 - 10:26


Vali Mustafa Tutulmaz Avukatlar Haftası dolayısıyla Baro Başkanlığınca AKÜ Rıza Çerçel Kültür Merkezinde düzenlenen kutlama programına katıldı.
Kutlama programına Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken, Baro Başkanı Turgay Şahin ve çok sayıda avukat katıldı.
Kokteyl ile başlayan programda Baro Başkanı Turgay Şahin’in konuşmasının ardından kürsüye gelen Vali Mustafa Tutulmaz Avukatlar Gününü kutlayarak başladığı konuşmasında adaletin önemine değindi.
 
Adalet Tam Anlamıyla Sağlanmadan Toplumda Huzur Olmaz
Vali Tutulmaz: “5 Nisan Avukat günü olarak kutlanıyordu. Artık bu hafta olarak kutlanmaya başladı. Bu hafta dolayısıyla sizlerle birlikte olmaktan dolayı memnun olduğumu ifade etmek isterim. Avukatlık adalet mekanizmasının en önemli alanlarından birisidir. Adaletin sacayağından bir parçası avukatlıktır. Bu önemli hizmeti yerine getirmek büyük sorumluluk gerektiriyor. Adalet tam anlamıyla sağlanmadan toplumda huzurun sağlanması mümkün değildir. Geçmişten günümüze bu hep böyle olmuştur. Adaletin sağlanması, kamu vicdanının rahatlatılması önemlidir. Tüm avukatların haftasını bir kez daha kutluyorum. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından mesleğinde 50, 40 ve 25 yıllarını tamamlayan avukatlara Vali Mustafa Tutulmaz ve diğer protokol üyeleri tarafından hediyeleri takdim edilmesiyle kutlama programı sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum