phishing

Avşar Emaye Ideal Homex 2018’e katılıyor

Avşar Emaye Ideal Homex 2018’e katılıyor

Avşar Emaye Ideal Homex 2018’e katılıyor
27 Mart 2018 - 20:23

2,9 milyar dolar cari fazla veren sektör, IDEAL HOMEX’te buluşuyor! Geçen yıl 4,2 milyar dolar ihracat, 1,3 milyar dolar da ithalat gerçekleştiren ve 2017’yi 2,9 milyar dolar cari fazlayla kapatan, iç pazarda yaklaşık %10, dış ticarette ise %17 büyüyen züccaciye sektörü, 29 Mart – 01 Nisan tarihlerindeki Uluslararası IDEAL HOMEX 2018’de buluşuyor.

 

 

 

Tarsus Group bünyesindeki Life Media tarafından Zücaciyeciler Derneği ZÜCDER’in destekleriyle düzenlenen Uluslararası İdeal Homex Ev Eşyaları, Züccaciye, Dekoratif Ürünler ve Çeyiz Fuarı, her yıl olduğu gibi yine dış ticaret fazlası başarısına imza atan sektör profesyonellerini, 13. defa İstanbul Tüyap’ta bir araya getirecek.

 

 

 

Fuarda züccaciye, cam, porselen, seramik, çelik mutfak eşyaları, plastik ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mutfak eşyaları, dekoratif ev aksesuarları, hediyelik eşya, aydınlatma, ev tekstili ve çeyiz ürünlerindeki yenilikler sergilenecek. 13. Uluslararası IDEAL HOMEX Ev Eşyaları, Züccaciye, Dekoratif Ürünler ve Çeyiz Fuarı, 29 Mart Perşembe günü kapılarını açıyor.

 

 

 

Fuar; yurt içi ve yurt dışından katılımcı firmalarını, profesyonel satın alma heyetleri, zincir mağaza satınalmacıları, otel ve restoran işletmecileri, bağımsız perakendeciler, toptancı&perakendeci kuruluşları, kurumsal hediyelik eşya satın almacıları, catering ve organizasyon şirketleri, üretici ve ithalatçı firma yetkilileri ve tasarımcılar ile buluşturacak.

 

 

 

“Sofra ve Mutfak Eşyaları, Dekoratif Ev Aksesuarları ve Hediyelik Eşyalar, Elektrikli Ev Aletleri, Plastik Ev Gereçleri, Çelik Mutfak Eşyaları, Cam, Porselen ve Seramik” ana kategorilerinde düzenlenen Uluslararası IDEAL HOMEX, geçen yıl yurt içi ve yurt dışından toplam 211 katılımcı firma ile 64 ülkeden 18 bin 456 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

 

 

 

29 Mart – 01 Nisan tarihleri arasında 13.’sü düzenlenecek fuar, yaratacağı iş fırsatları ve sergilenecek yeniliklerle sektörünün 2018’deki en önemli buluşma adreslerinden birisi olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum