ATSO Spor oyunları başlıyor
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hale getirilen ATSO Spor Oyunlarının bu yıl 12’incisi düzenlenecek.
KURTULUŞ-Her yıl çeşitli müsabakalar ile heyecana sahne olan ATSO Spor Oyunları, 29 Ağustos Salı günü saat 18.00’da Afyonkarahisar Spor Kompleksinde gerçekleştirilecek olan açılış ile başlayacak. Toplamda 14 branşta gerçekleştirilecek olan spor müsabakalarında yer alabilmek için son başvuru tarihi ise 24 Ağustos.
14 DAL VAR
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamaya göre bu yıl gerçekleştirilecek olan spor dalları Futbol, Basketbol, Halat Çekme, Paintball, Dragon Bot, Penaltı Yarışı, Bilek Güreşi, Dart, Bowling, Tavla, Kort Tenisi, 100 Metre Koşu ve 400 Metre Koşu olarak belirlendi.
YAZI, RESMİ SİTEDEN YAYIMLANDI
Gerçekleştirilecek olan ATSO Spor Oyunları hakkında yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi, “Üyelerimizin katılımı ile gerçekleşen “Spor Oyunlarının “ 12.si Zafer Haftası kutlama programları içerisinde 29 Ağustos 2017 Salı günü saat 18:00’de Afyon Spor Kompleksi tesislerinde yapılacak açılış törenleri ile başlayacaktır.
KATILIM: Sayın Üyelerimizin aşağıdaki düzenlenmiş olan formda belirtilen branşlardan katılmak istediklerini işaretleyerek en geç 24 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 17:30’ye kadar 213 56 60 numaralı faksımıza göndermeleri gerekmektedir.
FİKSTÜR ÇEKİMİ: 24 Ağustos 2017 Perşembe günü saat 17:30 ‘da Ticaret ve Sanayi odasında yapılacaktır. Fikstür çekimine katılamayan takımların komisyonun kura çekimine itiraz hakkı bulunmamaktadır.
NOT 1:Müsabakalara katılacak olan firmaların açılış günü belirlenen alanda firma görsellerine yer verilecektir.
NOT 2: Engelli Çalışanlarımızın da spor oyunlarına katılmaları bizi sevindirecek olup formda belirtilen Katılmak istedikleri branşları veya farklı branşları tarafımıza bildirmeleri önemle rica olunur.
NOT 3: Spor Oyunları başlangıcında ve oyunlar süresince farklı sportif etkinliklere ve çeşitli yarışmalara yer verilecektir. Örneğin Bisiklet turları, yoğurt ve bükme yeme yarışmaları gibi. Ayrıca siz değerli üyelerimizin bu konulardaki farklı önerileriniz olması durumunda Komisyonumuz tarafından dikkate alınacaktır.”



YORUMLAR