phishing

ATSO Meclisi’nin Şubat Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

ATSO Meclisi’nin Şubat Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı

ATSO Meclisi’nin Şubat Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı
01 Mart 2019 - 17:33


Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası 2019 yılı Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci yönetiminde gerçekleştirildi.
 
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2019 yılı Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci’nin başkanlığında yapıldı. Toplantının birinci gündem maddesinde açılış konuşması yapan ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci “Geçtiğimiz günlerde Meclis Üyemiz Nureddin Aydın’ın kayınpederi Mehmet Karcı, Meclis Üyemiz Mehmet Tamer Günel’in kayınpederi Mehmet Zümrüttaş, vefat etmiştir. Merhumlara Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum” dedi.
Merdivenci konuşmasına şöyle devam etti:
“Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak firmalarımızın yararlanacağı pek çok eğitim ve toplantıya imza atıyoruz. Geçtiğimiz ay da Odamız’da Ticaret Bakanlığı uzmanlarının, İktisadi Kalkınma Vakfı Strateji ve İş Geliştirme Müdürü Muhammet Gökhan Kilit’in TOBB Afyonkarahisar Akademik Danışmanı Doç. Dr. Emre Görgülü’nün katıldığı eğitimler ve bilgilendirme toplantıları düzenledik.
Bundan sonra da aynı hızla çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Bildiğiniz gibi yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Bu süre zarfında Meclisimiz’de sunum yapmak isteyen Belediye Başkan Adaylarımız oldu. Bugünkü toplantımızın Dilek ve Temenniler bölümünde İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, projeleri hakkında sizlere sunum yapacak.”
Toplantının ikinci gündem maddesinde 2019 Ocak ayının karar özetleri oybirliği ile kabul edildi.
Toplantının üçüncü gündem maddesinde 2019’un Ocak ayına ilişkin Hesap Hülasası oybirliği ile tasdik edildi.
Toplantının dördüncü gündem maddesinde yeni NACE kodları meslek gruplarına tanımlanması oybirliği ile kabul edildi.
Toplantının beşinci gündem maddesinde Güzellik Merkezi Azami Fiyat Tarifesi oybirliğiyle kabul edildi.
Toplantının altıncı gündem maddesinde ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey ATSO Yönetim Kurulu’nun 24 Ocak 2019-28 Şubat 2019 tarihleri arasını kapsayan Faaliyet Raporu hakkında sunum yaptı.
Sunumun ardından Meclis Üyeleri Mustafa Hancıoğlu, Mustafa Özer, Ali İhsan Çiloğlu, Hüseyin Şehitoğlu, Şükrü Bızıkçı, Bülent Saygı, Ahmet Hikmet Dönerkaya ve M. Önder Artuk, söz alarak sektörler ve güncel gelişmeler hakkında görüşlerini beyan ederek ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e çeşitli konularda sorular yönelttiler.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Beşer’i ziyareti ve Çin’e yönelik ihracat hakkındaki soruyu şöyle yanıtladı:
“Haziran ayında Çin’de TOBB’un, İhsan Beşer’in kurduğu İş Geliştirme Derneği’nin ve devlet tarafının olacağı bir zirve düzenlenecek. Buna büyük ihtimalle Çin Devlet Başkan Yardımcısı da gelecek. İlk olarak 3 bin ton kiraz anlaşması yapıldı. Çin’deki bir Ticaret Odası bizimle kardeş olacak. Üniversiteler arasında Kardeşlik Protokolü imzalandı. Bu çalışmaların sadece kirazda değil diğer sektörlerde de mutlaka faydası olacağına inanıyoruz.”
Serteser, “İstihdam Seferberliği 2019” adını taşıyan yeni teşvik ve destekler hakkında da ayrıntılı bilgi vererek bu konuda hazırlanan sunumların tüm Meclis Üyeleri’ne gönderilmesi talimatını verdi.
Toplantının son gündem maddesi olan “Dilek ve Temenniler” bölümünde, İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, ATSO Meclis Üyeleri’ne bir sunum yaptı. Koçak, projeleri hakkında bilgi verdikten sonra Meclis Üyeleri’nin sorularını yanıtladı.
Toplantı, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci’nin ATSO Meclis Üyeleri ve Meclis’te sunum yapan İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak’a teşekkür etmesi ile sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum