phishing

Aslan : Siyaset İnsanların Birbirleriyle Uğraşma Alanı Değil Hizmette Yarış Meydanıdır

Aslan : Siyaset İnsanların Birbirleriyle Uğraşma Alanı Değil Hizmette Yarış Meydanıdır

Aslan : Siyaset İnsanların Birbirleriyle Uğraşma Alanı Değil Hizmette Yarış Meydanıdır
28 Nisan 2018 - 02:39

Akparti 23.dönem milletvekili Zekeriya Aslan aday adaylığını soyal medya hesabından duyurdu.Aslan sosyal  medya hesabından şunları yazdı;”24 haziran seçimlerinin öncelikle milletimize vatanımıza hayır ve huzur getirmesini ,birlik ve beraberliğimizin dahada güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Görevli olarak Kenya’da bulunduğumuz zaman diliminde erken seçim kararı alındıktan sonra milletvekili aday adayı olabilecek arkadaşlara gelen telefonlar Mesajlar ben garibede geldi. Yıllardır siyasetin içerisindeyim ilçe başkanlığı(sandıklı kurucu ilçe başkanlığı) ve millet vekilliği yapmak nasip oldu. Daha sonra sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin desteği ile TBMM tarafından ombudsman ( kamu denetçisi ) olarak seçildim.

4 yıl boyunca bu makamda görev yaptım. Bu makamda bulunduğum süre zarfında Türkiye bürokrasisini ve Ankara bürokrasisini yaşayarak öğrendim. Dolasıyla hem siyasetçi hem de bürokrat olarak masanın iki tarafında da bulundum. Gelen talepler ve kendi iç dünyamdaki muhasebe sonunda eğer fırsat olursa Allah nasip ederse milletimize hizmet yolunda yeniden yollara düşmenin gerektiğine inandım. Ancak şunu iyi biliyorum ki asla makam ve mevki peşinde işim olmadı,derdimiz Gönül bagı kurarak hizmet etmek

Türkiye zor bir dönemeçten geçiyor yeni bir sisteme doğru yürüdüğümüz bu zor günlerde yıllardır yaşadığımız ve öğrendiğimiz tecrübeler ışığında sayın Cumhurbaşkanımızın adaylığının çok önemli olduğu bu süreçte görev almak zorunda olduğumu zaruret olarak gördüm.

Bir taraftan Ankara’da ki hem bürokrasi hem siyasi tecrübem diğer taraftan Afyon Karahisar halkımızla hemhal olup gönül bağım dolayısıyla eksikliklerimiz ve hatalarımızdan da ders almış olarak 24 Haziran seçimlerinde millletvekili aday adaylığı için müracaat edeceğim.

Afyonkarahisar ve ilçelerinde memleketimde bir karşılığımız varsa partimin takdir etmesini ister ve saygı duyarım değilse halka rağmen siyaseti asla istemem

Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun,bu yol çok kolay bir yol değildir bu yola çıkan birbirinden değerli yol arkadaşlarıma da başarılar dilerim.

Görelim mevlam neyler

Neylerse güzel eyler dizeleriyle herkese selamlar

Saygılarımla”

YORUMLAR

  • 0 Yorum