phishing

Aslan’dan miting gibi adaylık açıklaması

Aslan’dan miting gibi adaylık açıklaması

Aslan’dan miting gibi adaylık açıklaması
05 Nisan 2023 - 15:48


 
Mayıs ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 13 aday adayı başvuruda bulunurken, her gün parti binasında düzenlenen program ile aday adaylarının tanıtımları gerçekleştiriliyor.
Önceki gün MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı binası önünde yapılan tanıtım programında aday adayı Aziz Aslan, yoğun bir kalabalığın önünde aday adaylığını açıkladı. Aslan, “Cumhuriyet tarihinin en önemli ve en karışık seçimine giriyoruz. Bu seçimde milletimizin ebediyen var olmasını oylayacağız. Bir şeylerimiz eksik olabilir. Pahalılık olabilir ama vatandan pahalısı yoktur. Asıl olan vatandır. Vatan olmadan gelecek olmaz. Vatan olmadan aile olmaz. Vatan olmadan namus olmaz. Vatan olmadan hiçbir şey olmaz. Vatanımızı ve bütünlüğümüzü bugün buradaki gibi her zaman her yerde hep beraber koruyacağız” dedi. Dün ise ülkemiz üzerinde  hem içeriden, hem dışarıdan oyunlar oynandığını söyleyen MHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Güllü, “Oynanan oyunları bertaraf edecek, güçlü nefes burada toplanmıştır. Israrla, kararlılıkla ve büyük bir inançla diyeceğiz ki, devlet ve milletiyle her şey den önce Türkiye. Durmayacağız, beklemeyeceğiz. Gecikmeyeceğiz ve asla ihmal etmeyeceğiz. Milletimizin her bir ferdiyle kucaklaşacağım. Her kapıya varacağım, her haneye gireceğim ve her eli tutacağım” ifadelerine yer verdi.
Aslan sosyal medya hesabından hemşerilerine ve yoldaşlarına teşekkür etti.Aslan şu ifadeleri kullandı ; ” TEŞEKKÜRLER AFYONKARAHİSAR!
Aday Adaylığı basın açıklamamızda toplantımızı açık hava mitingine dönüştüren teşkilatlarımıza, ilgili kuruluşlarımıza ve Afyonkarahisarlı hemşerilerimize teşekkür ederiz.
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN... “
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum