phishing

Arslan : kurallara uyalım, iki bayramı birlikte yaşayalım

Arslan : kurallara uyalım, iki bayramı birlikte yaşayalım

Arslan : kurallara uyalım, iki bayramı birlikte yaşayalım
24 Mayıs 2020 - 02:13


 
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, çalışanlara ve tüm insanlığa en başta sağlık, barış, huzur ve refah getirmesi temennisinde bulunarak, “Koronavirüs salgınıyla mücadelede hükümetimizin ve devletimizin koyduğu kurallara uyarak salgını hep birlikte yenelim, iki bayramı birlikte yaşayalım” dedi.
HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Bu yıl bir Ramazan ayını daha huzurla ve bereketle tamamlamış bulunuyoruz. Ramazan ayı rahmet, mağfiret ve bereket demektir. Ramazan ayı yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularımızın yükseldiği, insanlar arasındaki sevginin, hoşgörünün ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir aydır.
Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (KOVİD-19) salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle bu yıl sevdiklerimizle aynı iftar sofralarında buluşup, birlikte iftar yapamadık. Biliyoruz ki, bu salgının üstesinden hükümetimizin ve devletimizin belirlediği kurallara uyarak ve sosyal mesafemizi koruyarak gelebiliriz. Devletimiz bu süreçte tüm kurum ve kuruluşlarıyla büyük bir özveriyle mücadele etmiştir. Koronavirüs salgının önüne geçilmesi, bütün vatandaşlarımızın kişisel ve kurumsal olarak alacağı tedbirlerle mümkün olacaktır. Milletimizin zor zamanlarda birlik olma, birbirinden güç alarak kenetlenme gücüne her zaman inandık. Salgın dolayısıyla binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği bugünlerde ülkemizin Koronavirüsü yenmek için daha fazla birliğe ve dayanışmaya ihtiyacı vardır. Koronavirüs salgınıyla mücadelede tüm milletimizin, hükümetimizin ve devletimizin KOVİD-19 ile mücadele kapsamında aldığı kararlara uymasını istiyoruz.
Yeni umutlarla girdiğimiz Ramazan Bayramımızı bu yıl salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle evlerimizde karşılamak durumundayız. Salgın nedeniyle bu yıl bayramlaşma ve kucaklaşma imkanımız ne yazık ki olmayacak. Büyüklerimizi ziyaret ederek ellerini öpemesek de çocuklarımızla kucaklaşamasak da omuz omuza olamasak da biliyoruz ki yüreklerimiz bir olacaktır. Büyüklerimizi, dostlarımızı, kardeşlerimizi uzaktan da olsa selamlıyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayram da gönlümüz ve yüreğimiz onlarla beraber olacaktır. Bütün bunların geçici olduğuna, yeniden kucaklaşacağımız günlerin çok yakın olduğuna inanıyoruz.
Koronavirüsle mücadele kapsamında hayata geçirilen tüm tedbirleri çok önemli buluyoruz. Türkiye bütün gücü ve kararlılığıyla Koronavirüs salgınıyla mücadelesini sürdürmeye devam ederse, iki bayramı bir arada yaşayacağımıza gönülden inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Sağlık Bakanımız, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız, Hazine Bakanımız ve Maliye Bakanımız başta olmak üzere bütün bakanlarımızın ve hükümetimizin gayreti, milletimizin dirayetiyle Koronavirüsle mücadelede başarılı olacağımıza inanıyoruz.
Bu zor süreçte iş başında fedakârca, cesurca ve özveri ile çalışan başta sağlık, gıda, banka, taşıma, güvenlik, temizlik, haberleşme, basın, petrol ile kamu ve özel bütün sektörlerdeki tüm emekçi kardeşlerimize, milletimize ve HAK-İŞ teşkilatı mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, tüm üyelerimizin, çalışanların, emek hareketinin ve bütün Müslüman aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyor, sağlık, barış, huzur ve kardeşlik içerisinde nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyoruz.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum