phishing

Arık ve Gümüş’ten Serteser’e Ziyaret

Arık ve Gümüş’ten Serteser’e Ziyaret

Arık ve Gümüş’ten Serteser’e Ziyaret
07 Mayıs 2019 - 17:28


 
Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Arık ile Oda Yönetim Kurulu Başkan Adayı Serhat Gümüş, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.
 
Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Arık, ASMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve 12 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Başkan Adayı olan Serhat Gümüş, ASMMMO Yönetim Kurulu Sekreteri Pınar Kılıç, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Kadir Karaağaç, Disiplin Kurulu Başkanı Rasime Kıpırtı Fedakâr, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.
 
“BU BİR NÖBET SIRASIDIR”
 
ATSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker’in de hazır bulunduğu ziyaret hakkında bilgi veren ASMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Arık, “Bizim görev süremiz doluyor. Görevimizi genç arkadaşlara gönül rahatlığıyla devredelim istiyoruz. Kurumlarımızı ve Odalarımız ile tanıştıralım, bir samimiyet oluşsun düşüncesiyle sizi ziyaret ediyoruz. Bu bir nöbet sırasıdır. Sırası gelen nöbeti tutsun diyoruz. Ben 2 dönem Genel Sekreterlik, 1 dönem Başkanlık yaptım. Hepsi kendi içimizden olan kardeşlerimize, nasip olursa görevi teslim edeceğiz” dedi.
 
“ETKİLEŞİM VE İLETİŞİM SÜRECEK”
 
ASMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve yeni dönem Başkan Adayı Serhat Gümüş de “8 yıldır Odamız’ın Yönetim Kurulu’nda bulunuyorum. Gerek Onursal Başkanımız Erdal Sayar Bey, gerek mevcut Başkanımız Kadir Arık Bey’in tecrübelerinden, enerjisinden çok çok faydalandık. Kadir Başkan’ın enerjisi, dürüstlüğü, samimiyeti bana örnek teşkil etmiştir. Bundan sonra da bize düşen görev, devraldığımız bayrağı ileri taşımaktır. Ticaret ve Sanayi Odası bizim için çok önemlidir. Şehrimizde ve ülkemizde ekonomiye yön veren bir kurumdur. Biz, Ticaret ve Sanayi Odası ile iletişimi ve etkileşimi en iyi şekilde sürdüreceğiz. Kazanan mesleğimiz, meslektaşımız ve şehrimiz olsun” diye konuştu
 
“İYİ İLİŞKİLER İÇİNDEYİZ”
 
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Serteser, “Değerli Başkanım, 3 dönemdir Oda’da görev alıyor. Güzel hizmetler yaptı, çok teşekkür ederiz. Şirketlerimizin muhasebecileri sizin üyeleriniz. Muhasebecilerin defterlerine baktığı işverenler bizim üyemiz. Gerek Erdal Sayar’ın döneminde, gerek sizin döneminde olsun gayet iyi ilişkiler içinde, dirsek teması ile çalıştık. Bundan sonra da gelecek yeni yönetimle en iyi şekilde çalışacağız. Seçimler, demokratik bir şekilde gerçekleşecek. Seçimler, demokrasinin en önemli unsurudur” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum