phishing

Ankaralı Ayşe Sahte organizasyon hakkında Kurtuluş'a konuştu

Ankaralı Ayşe Sahte organizasyon hakkında Kurtuluş'a konuştu

Ankaralı Ayşe Sahte organizasyon hakkında Kurtuluş'a konuştu
20 Mayıs 2017 - 20:59 - Güncelleme: 20 Mayıs 2017 - 22:13

Kamuoyunda Ankaralı Atşe olarak bilinen Ayşe Dinçer manajeri aracılığıyla Kurtuluş'a özel açıklamalarda bulundu.

Ayşe Dinçer'in manajeri Emre Ergen Kurtuluş'tan Halil İbrahim Kocaerkek' e çarpıcı açıklamlarda bulundu.

BU ORGANİZASYONDAN DÜN HABERİMİZ OLDU

Şu anda İstanbul'da olduklarını ve bir düğün organizasyonları olduğunu anlatan Ergen,"bu organizasyonu altı ay önce aldık ve bizim yarın Afyon'da olmamız mümkün değil" dedi.Olayı dün haber aldıklarını anlatan Ergen, Diğer sanatçıların manajerleriylede konuştuğunu ve hiçbirisinin haberinin olmadığını yaptığı kısa araştırmada öğrendiğini belirtti.

Ergen Bu yapılacak olan organizasyonla ilgili kendileriyle görüşülmediğini ve herhangi bir konser anlaşmasının da olmadığını sözlerine ekledi.

İZMİRDEN 75 YAŞINDAN ENGELLİ TEYZE AĞLADI

Ergen kendilerine ilk olarak İzmirde 75 yaşında engelli bir teyzenin ulaştığını ve Emirdağ organizasyonundan da bu teyzenin aramasıyla haberlerinin olduğunu ifade etti.Teyze kendilerine Konsere İzmir'den gideceğini ve kızının arabayla kendisini Ankaralı Ayşe'nin konserine götüreceğini söylediğini de sözlerine ekledi.Konuyu araştırdıktan sonra İzmir'den arayan 75 yaşındaki engelli teyzeyle irtibat kurudklarını anlatan Ergen, Ankaralı Ayşe'nin konsere katılmayacağını ve böyle bir organizasyondan haberleri olmadığını söylediğinde 75 yaşındaki engelli teyzenin ağladığını ifade etti.

ANKARALI AYŞE ÇILDIRDI

Konuyu sanatçı Ayşe Dinçer'e aktardığını ve Dinçer'in teyzenin ağladığını duyunca adeta çıldırdığını belirtti.

JANDARMADA TELEFONA ÇIKAN GÖREVLİ ŞAŞIRDI

Ergen, Gereken şikayetleri yapmak için Emirdağ jandarmayı aradığında telefona çıkan görevlinin;" neden gelmiyor? Biz Ankaralı Ayşe hayranıyız ailemizle birlikte konserine gidecektik. Konsere gitmek için nöbetinimi değiştirdim. Böyle şey nasıl olur ?" diye ifadeler kullandığını belirtti. 

UFAK HESAPLARLA BU İNSANLAR YIPRATILMAMALI

Ergen, insanların markalaşmasının kolay olmadığını ve bu markaların böyle basit hesaplarla heba edilmesine de müsaade etmeyeceklerini söyledi.Ergen," organizasyonda yaşanabilecek olan en kötü şey, orada isimleri yazılı sanatçıların oraya konsere gelmek istemediklerinin veya herşeyin tamam olduğu halde sanatçıların gelmediklerinin anons edilmesidir"dedi.

GAZETECİ KARGILI'YA TEPKİ GÖSTERDİ

Emirdağlı gazeteci Cüneyt Gargılı'nın Hüseyin Kağıt hakkında yazdıkların da tepki gösteren Ergen,"bir Emirdağlıya, bir Afyonkarahisarlıya bu şekilde konuşmak yakışmıyor" dedi.

Ergen, organizasyonla ilgili bazı duyumlar aldıklarını da ifade ederek;" sanatçılar gelecek diyerek esnaf ve sanayicilerden sponsorluklar istenmiş paralar toplanmış.doğruluğunu araştırıyoruz."dedi.

VATAN TV DE AÇIKLAMA YAPACAK

Ergen ayrıca Santçı Ankaralı Ayşe'nin pazatesi günü yayınlanacak olan Vatan Tv'deki programında çarpıcı açıklamalarda da bulunacağının altını çizdi.

KARGINDA SANDALVE MASA İSTEDİLER

Ayrıca Kurtuluş'un yaptığı araştırmada organizasyonu yapanların Emirdağ Belediye Başaknı'ndan sanatçılar gelecek diyerek sandalye ve bazı malzemeler istedikleri bilgisine ulaştı.

KURTULUŞ SORUYOR

 

Bu organizasyonu yapan arkadaşa soruyoruz?

Bu organizasyonun gelirleri nelerdir?

Kimler bu organizasyona her ne ad altında olursa olsun destek vermişler para vermişlerdir?

Sanatçılarla görüşmler yapılmışmıdır?

görüşme yapılmadıysa isimleri neden yazılmıştır?

Bu organizasyonun bütçesi ne kadardır?

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum