phishing

Ankara Kuşunu Afyonkarahisar'da Bahşişe boğan yardakçı kriptolar kim ?

Ankara Kuşunu Afyonkarahisar'da Bahşişe boğan yardakçı kriptolar kim ?

Ankara Kuşunu Afyonkarahisar'da Bahşişe boğan yardakçı kriptolar kim ?
06 Nisan 2020 - 15:28 - Güncelleme: 07 Nisan 2020 - 03:15


 
Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya; FETÖ propagandası yapan ve 500 binden fazla takipçisi olan "Ankara Kuşu" kullanıcı adıyla gözaltına alınan Oktay Y.’nin Afyonkarahisar’da ki 5 yıldızlı termal otellerde Kriptocular tarafından ağırlandığı ve burada bahşişe boğulduğu söyledi.
Milletvekili Ali Özkaya;  Bu kişinin yakalanması üzerine twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, şunları söyledi: “Bu kriptoyu daha önce deşifre etmiştik. Devlet de kafese koymuş. Şimdi yardım gördüğü içerideki hainler de deşifre oluyormuş? Biz de bu kriptoya Afyonkarahisar’da 5 yıldız otel ayarlayan ve bahşişe boğan yardakçı kriptoları da deşifre etsek mi acaba?”
Bilindiği gibi, Sosyal medya hesabı Twitter'da @ankara_kusu isimli hesap deşifre oldu. Hesabı Oktay Y. isimli yerel gazetecinin yönettiği anlaşıldı. Hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma yürütülen Yaşar, gözaltına alınmıştı.
 
Ankara Kuşu hesabı ile Twitter'da 500 bin takipcisi olan Kuş'un Ankara'daki gözü kör olunca; Gözler Milletvekili Ali Özkaya'nın, Afyonkarahisar'daki kripto olan gözleri için 5 yıldız otel ayarlayan ve bahşişe boğan yardakçı kriptoları da deşifre etsek mi acaba?” sorusuna Afyonkarahisar Siyasetinden ve vatandaşlarından Sayın Ali Özkaya daha neyi bekliyor; cevabı geldi.
Ankara Kuşu ile  "Ankara Kuşu" kullanıcı adıyla gözaltına alınan Oktay Y.’nin hesabına da erişim engeli geldi.
HABER: AHMET UÇMAK
 
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum