phishing

Ankara'daki Üniversite Öğrencilerimize İngilizce Kursu Verilmeye Başlandı

Ankara'daki Üniversite Öğrencilerimize İngilizce Kursu Verilmeye Başlandı

Ankara'daki Üniversite Öğrencilerimize İngilizce Kursu Verilmeye Başlandı
06 Mart 2020 - 16:37

 
 
Ankara'da faaliyet gösteren Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği tarafından, Ankara'da üniversite eğitimi alan Afyonkarahisarlı öğrencilerin isteği üzerine, dernek genel saymanı İbrahim AYDOĞDU refakatinde, ilk kez olmak üzere İngilizce kursu programı düzenlendi.
 
 
Haftanın perşembe ve cumartesi günleri dernek genel merkezinde akşam 17.00 - 19.00 saatleri arasında 2 saat olarak gerçekleştirilecek olan ve Emirdağlı hemşehrimiz Erhan BİLGE tarafından verilen kursa, öğrencilerimizin ilgisinin gittikçe artması bekleniyor.
 
 
Dernek Genel Saymanı İbrahim AYDOĞDU konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Yıllardır düşündüğümüz bir projeyi daha hayata geçirmenin sevincini yaşıyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi yetişmeleri adına dernek olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Bu çalışmalarımız sadece İngilizce kursuyla sınırlı kalacak bir proje değildir. Önümüzdeki günlerde talep doğrultusunda dernek genel merkezimizde Rusça kursunun da açılması gündemimizdedir. Bu konuda öğrencilerimizin taleplerine cevap verebilecek durumda olduğumuzu belirtmek isterim. Bu vesile ile kursa katılan tüm öğrencilerimize başarılar dilerken, İngilizce kursumuzun eğitmeni Sn. Erhan BİLGE hocamıza da dernek yönetim kurulu adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum." dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum