phishing

Ankara Büyükşehir Ulus Hali’nde Hijyen Ve Sosyal Mesafe Kuralı Denetimi

Ankara Büyükşehir Ulus Hali’nde Hijyen Ve Sosyal Mesafe Kuralı Denetimi

Ankara Büyükşehir Ulus Hali’nde Hijyen Ve Sosyal Mesafe Kuralı Denetimi
27 Nisan 2020 - 19:48

 
Ankara Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında toplum sağlığını korumak için yoğun bir mesai harcıyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç ve Sağlık İşleri Daire Başkanı Seyfettin Aslan, Ulus Hali esnafına maske, eldiven ve el dezenfektanı dağıttı.
 
      Ankara Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle (COVİD 19) mücadelesini aralıksız sürdürüyor.
 
      Toplum sağlığını önceleyen çalışmalara ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Ankara Ulus Hali’nde salgın hastalığın ortaya çıkmasının ardından temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını artırdı.
 
      Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç ve Sağlık İşleri Daire Başkanı Seyfettin Aslan, Ulus Hali’nde hem esnafın hem de vatandaşların sağlığı için maske, eldiven ve el dezenfektanı dağıttı.
 
 
 
Ankara Büyükşehir Ulus Hali’nde Hijyen Ve Sosyal Mesafe Kuralı Denetimi
 
      Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı’nın haftada iki gün gece saatlerinde kapsamlı temizlik yaptığı Ulus Hali’nde, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de haftada üç gün dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor.
 
      Zabıta Dairesi Başkanlığı ise haftalık olarak esnafa birer kutu maske, eldiven ve el dezenfektanı dağıtıyor. Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordinasyon içinde çalışan Ankara Zabıtası, Ulus Hali’nin giriş ve çıkışları başta olmak üzere sosyal mesafe kuralı, temizlik ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını sık sık denetliyor.
 
     Sağlık İşleri Daire Başkanı Seyfettin Aslan, “Hal esnafının temizlik ve hijyene daha fazla özen göstermesini istiyoruz. Hep birlikte bu problemli dönemi aşacağımızı ümit ediyorum” derken, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç, “Ulus Hali sosyal mesafenin korunması için ayrıca duyarlılık gösterilmesi gereken bir alan. Vatandaşlarımızın konunun ciddiyetini kavramasını, virüsün bulaşmasını önlemek amacıyla alınmış tedbirlere uymasını istiyoruz. Bu virüsü her beraber, el ele vererek yeneceğiz” değerlendirmesinde bulundu.
 
 
 
BAŞKAN YAVAŞ’A TEŞEKKÜR
 
     Ankara Büyükşehir Belediyesinin halk sağlığı için aldığı önlemlere teşekkür eden Ulus Hali Dernek Başkanı Arap Yardımcı, “Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve tüm ekibine esnafımıza temizlik için eldiven, maske ve dezenfektan dağıttığı için çok teşekkür ediyoruz. Belediyemiz elinden geleni yapıyor” dedi.
 
     Büyükşehir Belediyesinin Ulus Hali’nde yaptığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarının son derece önemli olduğunu ifade eden esnaf Özgür Karataş ise, “Tüm bu denetimler ve uygulamalar benim, sizin, herkesin sağlığı için çok önemli” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum