phishing

Algılarla Yönlendirmeye Çalışıyorlar

Algılarla Yönlendirmeye Çalışıyorlar

Algılarla Yönlendirmeye Çalışıyorlar
27 Mart 2019 - 00:11


 
Saadet Partisi Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkan Adayı Hasan Balyalı esnaf ziyaretlerine devam ediyor., “Dürüst olmak gerekirse Seçimlerin ülkemize, şehrimize ve ilçemize hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyoruz. İnşallah bugünden sonra, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, meclis üyelerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde, 31 Mart akşamına kadar tüm Sandıklı ilçemizde çalmadık kapı, kazanmadık gönül, sıkmadık el bırakmayarak, tüm Sandıklı halkına ulaşacağız” dedi.
ALGILARLA YÖNLENDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR
Balyalı “Zor zamanlardan geçiyoruz. Karşımızda medya gücünü elinde bulunduran, toplumu algılarla yönlendirmeye çalışan bir güruh var. Bu güruha karşı biz Milli Görüşçüler karşı durabiliriz. Toplumumuzun değer yargılarından uzaklaştığını görüyoruz. ekonomik çöküntünün getirdiği dejenerasyonları görüyoruz. gerçekleri gözleyen, devamlı insanları yanıltan bir proje ile karşı karşıyayız. Gerçekleri göremeyen, görse de konuşamayan bir toplum olduk.
Bununla mücadeleyi biz yapacağız. Biz geçmişi tertemiz olan, algı oyunlara gelmeyen bir partiyiz. Bizim vatan, bayrak sevgimiz, peygamber sevgimiz tartışmaya açık değildir. Hareketimizi milletin gözünden düşürmeye çalışan algı operasyonlarını devamlı yapıyorlar ama bunu başaramayacaklar. Teşkilat mensuplarımız ile birlikte yılmadan, yorulmadan biz doğruları söylemeye devam edeceğiz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum