phishing

AKÜ’lü öğrencinin babası Barış Pınarı Harekatında şehit oldu

AKÜ’lü öğrencinin babası Barış Pınarı Harekatında şehit oldu

AKÜ’lü öğrencinin babası Barış Pınarı Harekatında şehit oldu
11 Ekim 2019 - 21:02

 
 
AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü Öğrencisi Esat Tahir BEBEK’in babası İstihkam Uzman Çavuş Hacı BEBEK, Barış Pınarı Harekat Bölgesinde PKK/YPG’li teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu.
 
Acı haberi TSK duyurdu
 
Barış Pınarı Harekatı’ndan acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre İstihkam Uzman Çavuş Hacı Bebek şehit oldu.
 
Barış Pınarı Harekatı'ndan acı haber geldi ve Oğlu AKÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü Öğrencisi Esat Tahir BEBEK’in babası Uzman Çavuş Hacı Bebek'in , Barış Pınarı Harekatı kapsamında PKK/YPG'li teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu.
 
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.
 
AKÜ Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise;”Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü Öğrencimiz Esat Tahir BEBEK’in babası İstihkam Uzman Çavuş Hacı BEBEK, Barış Pınarı Harekat Bölgesinde PKK/YPG’li teröristlerle çıkan çatışmada şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, başta öğrencimiz Esat Tahir BEBEK olmak üzere ailesine, milletimize ve Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı dileriz.” Denildi.
 
Hacı bebek kimdir?
 
44 yaşındaki İstihkam Uzman Çavuş Hacı Bebek şehit oldu.
 
Tunceli'de görev yaparken katıldığı Barış Pınarı Harekatı'nda şehit düşen Hacı Bebek'in Yeni Mahalle'de yaşayan ailesine acı haberi, askeri yetkililer sağlık ekibi eşliğinde verdi. Acı haberle gözyaşlarına boğulan aileyi yetkililer teskin etmeye çalıştı.
 
19 yıl önce TSK'ya katılan evli ve 2 çocuk babası Hacı Bebek'in baba ocağına Türk bayrakları asılırken, acı haberi duyan yakınları ve komşuları da eve akın etti. Hacı Bebek, yarın düzenlenecek törenin ardından Göksun'da toprağa verilecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum