phishing

AKÜ IEEE Kocatepe Kulübü Öğrencilere Mesleki Proje Eğitimi Verdi.

AKÜ IEEE Kocatepe Kulübü Öğrencilere Mesleki Proje Eğitimi Verdi.

AKÜ IEEE Kocatepe Kulübü Öğrencilere Mesleki Proje Eğitimi Verdi.
16 Mayıs 2019 - 22:49

 
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Teknoloji Fakültesi Dekanlığı öncülüğünde Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) Kocatepe Kulübü tarafından üniversite öğrencilerine mesleki proje eğitimi verildi.
 
Öğrencilerin üniversiteden mezun olup iş hayatına atıldıklarında meslekleri alanında karşılaşacakları ortam, mevzuat ve işleyiş konularında bilgi sahibi olmaları adına Teknoloji Fakültesi Dekan Prof. Dr. Ayhan Erol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yüksel Oğuz ve Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Şahin’nin destekleriyle Demiryolu Bakım Daire Başkan Yardımcısı Uğur Açıkgöz ve özel bir firmanın sahibi Züleyha Ok Davarcı tarafından eğitim verildi.
 
Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) Kocatepe Kulübü Başkanı Haluk Çakır tarafından verilen bilgiye göre kulübün öğrencileri yetiştirmek ve geleceğe hazırlamak adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında verilen eğitimle İç Tesisat, Dış Aydınlatma, Orta Gerilim ve Yüksek Gerilim konularında proje çizimi, meslek guruplarının bağlı olduğu odalar ile kamu kurum ve kuruluşlar arasındaki işleyiş ve işlem basamakları hakkında bilgileri verildi. Yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı eğitimler sonunda öğrencilere ileride kariyerleri için kullanabilecekleri sertifikalar verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum