phishing

Akşit, Sandıklı CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

Akşit, Sandıklı CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı

Akşit, Sandıklı CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı
28 Kasım 2015 - 14:40

6 Aralık 2015 Pazar günü yapılacak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sandıklı İlçe Başkanlığı için Veyis Akşit ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı. Mevcut ilçe başkanı Yusuf Öztürk ise yönetimi ile birlikte Akşit’e destek verdiler.

Sandıklı Belediye Düğün Salonu’nda yapılacak olağan kongre öncesi Ziraat Mühendisi Veyis Akşit, parti binasında yaptığı basın açıklaması ile başkan adaylığını açıkladı. Akşit adaylığını açıklamasında mevcut CHP İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, parti yönetimi ve partililer de katılarak aday Akşit’e destek verdiler. Basın toplantısında ilk söz alan CHP Sandıklı İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, Akşit’in destekçisi olduklarını kaydederek, “Yaptığımız istişare sonucunda yöneticiliğe değerli arkadaşım Veyis Akşit’i uygun görerek destekleme kararı aldık” dedi.

CHP sandıklı İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Veyis Akşit ise “2010 Ocak ayında bu yana CHP ilçe yönetiminde görev aldım. Bu süreçte partimin bana vermiş olduğu görevleri layığı ile yerine getirmeye çalıştım. Partililerimize beni bu onurlu göreve layık gördükleri için teşekkür ederim” diye konuştu.●iha

YORUMLAR

  • 0 Yorum