phishing

Akpartili Yurdunuseven : Bağıranlar Afyon’a yarar değil zarar veriyor

Akpartili Yurdunuseven : Bağıranlar Afyon’a yarar değil zarar veriyor

Akpartili Yurdunuseven : Bağıranlar Afyon’a yarar değil zarar veriyor
06 Mayıs 2023 - 20:24


 
Gün FM’de Gazeteci İsmail Akar’ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programına Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Milletvekili Adayı Avukat İbrahim Yurdunuseven konuk oldu.
 
Yurdunuseven programda güncel meselelerle ilgili konulara değindi.
 
“Sağlık Endüstri Bölgesini faaliyete geçireceğiz”
 
İlimizde Sağlık Endüstri Bölgesini faaliyete geçireceklerini kaydeden Yurdunuseven, “Bu proje ilimiz için büyük bir proje. Şu anda termal otellerde ortalama 5-7 gün arası konaklama oluyor. Bu bölge ilan edildiğinde tedavi amaçlı gelenler olacak ve daha uzun konaklayacaklar. Bu konaklama masraflarını da bakanlık ödemesi olacağından hastanın cebinden para çıkmayacak. Bu da ilimizin ekonomisine önemli bir katkı sağlayacak” diye konuştu.
 
“AFRAY’la ilgili iftira attılar”
 
AFRAY’ın temeliyle ilgili kamuoyuna yansıyan haberlerin algı oluşturmaya yönelik olduğunu söyleyen Yurdunuseven, “Bazı kendini bilmezler bu konuda kirli siyasetin gereği olarak iftira attılar. Siyasetçi dürüst olmalı. Biz bugüne kadar ne söz verdiysek yaptık. Başkaları gibi bağırıp çağırıp ilimizin adını çıkarmadık. Biz AFRAY’da trafiği aksatmamak adına orayı seçtik ve temsili bir tören yaptık. AFRAY’ı da tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Acaba AFRAY bitince karalama yapanların yüzü kızaracak mı? Aynı algıyı 2019 yerel seçimlerinde Sinanpaşa Devlet Hastanesi’nde de yaptılar. Ama biz aradan bir yıl geçmeden hastaneyi hizmete açtık. Orada da AFRAY’da olduğu gibi karalama kampanyası yaptılar.” şeklinde değerlendirmede bulundu.
 
“6 vekil adayımız da çalışıyor”
 
Ak Parti’nin ilimizdeki 6 vekil adayının da sahada çalıştığını söyleyen Yurdunuseven, “Diğer partilerde böyle bir durum yok. Bakın diğer partiler en fazla 2 adayını öne çıkarıyor yani bu iki adaya oy verin dermişcesine.Ak Parti bir ekip halinde her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimdede çalışmaya devam ediyor.Vatandaşlarımızla buluştuğumuzda size güveniyoruz, yola devam diyorlar. Yeni dönemde de vatandaş odaklı projelerimizle şehrimize ve hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
 
Yeni organize sanayi bölgeleri hazırlığı
 
Afyonkarahisar’da yeni organize sanayi bölgeleri için fizibilite çalışmalarının sürdüğünü belirten Yurdunuseven, “Buradan açıklıyorum Kütahya yoluna bir organize sanayi bölgesi çalışması ve yine Ankara yoluna yine bir başka organize sanayi bölgesi yapacağız. Afyonkarahisar büyüyor. Biz söz değil hizmet diyoruz. Hizmete devam edeceğiz. İnşallah Kıymetli hemşerilerimizin bize verdiği emaneti layıkıyla yerine getirmek istiyoruz. Derdimiz Afyonkarahisar’dır” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum