phishing

Akpartili Özkaya : Kamuoyunda dokunulmazlıkların kaldırılması yönünde ciddi manada bir talep vardı

Akpartili Özkaya : Kamuoyunda dokunulmazlıkların kaldırılması yönünde ciddi manada bir talep vardı

Akpartili Özkaya : Kamuoyunda dokunulmazlıkların kaldırılması yönünde ciddi manada bir talep vardı
09 Haziran 2020 - 09:39

 
AK Parti milletvekili Ali Özkaya  AK Parti İl Başkanlığında yapılan basın toplantısında bir konuşma yaptı.
Özkaya konuşmasında 2,5 ay sonra sosyal mesafe kurallarına uyarak ilk Cuma Namazını geçen hafta kılındığını belirterek, 470 yıl hizmet verdikten sonra 1933 yılında yıkılan tarihi Paşa Camii’nde ikinci bir Cuma Namazı kılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Milletvekili Özkaya, “Allah Cuma’ya da, camiye de, milletimizle birlikte sosyal mesafeyi kaldırarak kısa sürede dönmeyi nasip etsin.” dedi.
TBMM’nin tarihi günlerden birisinin daha yaşandığını kaydeden Özkaya, “Malum CHP İstanbul Milletvekili Enes Berberoğlu, HDP’den de 2 milletvekilinin milletvekillikleri düşürüldü. Bu sürecin nasıl olduğunu bilmekte fayda vardır.” Diyen Özkaya sözlerine şöyle devam etti;” O dönem Cumhuriyet Gazetesinde Genel Yayın Yönetmenliği yapan Can Dündar MİT tırlarıyla ilgili FETÖ terör örgütünün Adana ve Hatay baskınlarında devlet sırlarını ele geçiren FETÖ’cülerin videoları, fotoğrafları Cumhuriyet Gazetesinde 29 Mayıs 2015’de yayınlamışlardı. Can Dündar ‘Tutuklandık’ diye bir kitap yazdı. Bu kitapta yayından iki gün önce ki tarih olan 27 Mayıs’ta bir Sosyal Demokrat Milletvekilinden bu kaseti ve bilgileri aldığını dile getirdi. Sonrasında 7 Haziran genel seçimlerinde Enes Berberoğlu Milletvekili seçildi. Bugünlerde de terör örgütü PKK’ya ciddi yardımlarda bulunan HDP Milletvekillerinin her gün fezlekeleri geliyor. Bir taraftan şehitlerimiz geliyor bir taraftan da terör örgütüne silah, cephane taşımaları, yardım ve yataklıkları olan milletvekillerine yönelik kamuoyunda dokunulmazlıkların kaldırılması yönünde ciddi manada bir talep vardı.”  
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum